VW Caravelle vs Mercedes Vito II do Norska
Re: VW Caravelle vs Mercedes Vito II do Norska
cesta do hamburgu asi neměla 7tis km, ale co, já v tom sedět nebudu . Jednou ročně jedu transitem 700km tam a o týden později 700km zpátky. Jediná akceptovatelná sedačka pro mě, jako téměř abstinenta, je ta řidičova
Pravda vyděsí
to si na vás komáři pěkně smlsnouwarkis píše:...Spát stejně budeme vždy vedle auta ve spacáku, ....
Jojo, tam je to s komáry drsný, s těma bude ještě prča .Vana píše:to si na vás komáři pěkně smlsnouwarkis píše:...Spát stejně budeme vždy vedle auta ve spacáku, ....
Repelenty nezabírají?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
z mé zkušenosti ano, ale jen po omezenou dobu, což je vždy méně než je doba spánkuM.Z. píše:Repelenty nezabírají?
Pravda vyděsí
na outdoorforu se severští komáři a ochrana proti nim velmi důkladně probírali.. .. zkusím to tam pohledat apk sem zkopírovat
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Wolfi píše:Nám se osvědčil na likvidaci komárů nalítlých do stanu repelent (+ insekticid) od biolitu. Taková ta vrčící krabička na dvě tužkovky s výměnou náplní. Zapneš po postavení stanu, a nemusíš pořád řešit moskytiéru, no a večer po zalezení do stanu a zapnutí moskytiéry to po nějaké době vypneš a krásně se vychrníš bez ataků všelikého hmyzu.
tady tohle je ono:
šíp píše:Se skotskou havětí Ti neporadím, ale na severskou havěť nám nejlépe zabíral repelent místní. Český byl dobrý víceméně jen jako první pomoc do sehnání účinného místního repelentu.
kiksa píše: Každopádně pokud nemáte, tak si tam kupte MÍSTNÍ repelent,protože komáři určitě ještě budou!
mi se proti komárům osvědčily i běžné tenké plastové sítě do oken, normálně se s nima přikryju, vzduch proudí ale komáři nemůžou
Outdoorforum mám ohledně tohoto tématu prolezlé skrz naskrz, vzhledem k tomu, že jsme původně chtěli do Skotska, kde jsou smrtící hejna midges . Myslím, že se tam hlavně doporučovalo nekupovat nic v Čechách a poradit se až s domorodci na místě.
Konec konců jsem tam pro tento výlet už před dávným časem zakládal topic, když jsem ten nápad měl teprve v hlavě bez formy. Do toho topicu jsi, Pavprochu, vlastně i přispíval (byl méně technického rázu, řešily se tam spíše věci ohledně toho, jaké je to zvládnout partu více lidí v autě a jak nevděčná je práce řidiče) - viz http://www.outdoorforum.cz//viewtopic.php?t=17195
Konec konců jsem tam pro tento výlet už před dávným časem zakládal topic, když jsem ten nápad měl teprve v hlavě bez formy. Do toho topicu jsi, Pavprochu, vlastně i přispíval (byl méně technického rázu, řešily se tam spíše věci ohledně toho, jaké je to zvládnout partu více lidí v autě a jak nevděčná je práce řidiče) - viz http://www.outdoorforum.cz//viewtopic.php?t=17195
pravdu díš.... (a stařec pavproch si nepamatuje)