VW Caravelle vs Mercedes Vito II do Norska
Re: VW Caravelle vs Mercedes Vito II do Norska
9 lidí v autě = na to už musí být speciální autobusácký řidičák, ni?
imho B je do 7 nebo 8, ni?
imho B je do 7 nebo 8, ni?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
s nejvýše 8 místy k sezení kromě místa řidiče
aha... njn, sem nikdy nepotřeboval vézt víc než 4 lidi
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
8+1 je B.
imho to bude jak poláci v maluchu 9 lidi je moc i na krátkého transita a ten je o kus větší než tohle.
imho to bude jak poláci v maluchu 9 lidi je moc i na krátkého transita a ten je o kus větší než tohle.
Pravda vyděsí
Takže ten Ford Transit 110 T300 by byl na prostor lepší?Brus píše:8+1 je B.
8 lidí by už bylo snesitelné?
Jinak Poláci v maluchu to měli s místem náhodou dobře vyřešený .
Jinak ohledně řidičáku to mám samozřejmě zjištěný, to byla jedna z prvních věcí, co jsem hledal.
Každopádně bych v nechtěl sedět jako spolujezdec vpředu, na dlouhé cesty je to primárně auto pro 8 lidí a do té krátké Caravelle se budete s báglama těžko skládat.
Spotřebu bych viděl okolo 10l.
Taky bych raději šel o patro výš, v 9 lidech budou náklady snesitelné.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Takhle jsem jel do Hamburgu (že jsme v minibusu seděli vpředu tří a ještě jsme měli přes stehna položenou krosnu a věci pod nohama.M.Z. píše:Každopádně bych v nechtěl sedět jako spolujezdec vpředu, na dlouhé cesty je to primárně auto pro 8 lidí a do té krátké Caravelle se budete s báglama těžko skládat.
Samozřejmě z toho byl člověk trochu rozlámanej, ale dalo se to přežít. Vždyť jsme mladí, musíme snést i trochu toho nepohodlí . Dokud ho ještě snést můžem.
Pokud jste zvyklí, tak bez problému, když si člověk pomyslí, jak se přepravujou běženci...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Přinejhorším vezmeme rakev. To se nějak zvládne. Spát stejně budeme vždy vedle auta ve spacáku, takže jde jen o sezení při jízdě (cca 70-100 hodin, to jsem ještě pořádně nezjišťoval).
Mě hlavně zajímalo, které auto by tu cestu zvládlo nejlépe, když mám na výběr ze tří. A taky spotřeba (abych vybral adekvátní sumu peněz od lidí).
Těch 10l je asi rozumný odhad.
Mě hlavně zajímalo, které auto by tu cestu zvládlo nejlépe, když mám na výběr ze tří. A taky spotřeba (abych vybral adekvátní sumu peněz od lidí).
Těch 10l je asi rozumný odhad.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tych cca 10l by som tiez ratal a myslim, ze vsetky budu mat priblizne taku spotrebu.
Najjednoduchsi sposob ako to rozlusknut je ist si kazde jedno z nich osahat pripadne odskusat, najlepsie vsetci 8/9-ti. Myslim, ze by s tym nemal byt problem. Kazde auto totiz moze byt inak nakonfigurovane (dlzka/vyska/sedadla) a tym padom vhodne na nieco ine. Pri tych cca 100hodinach v aute by som si chcel byt sakra isty, ze sa tam zmestime a prezijeme bez naslednej navstevy rehabilitacneho centra
Najjednoduchsi sposob ako to rozlusknut je ist si kazde jedno z nich osahat pripadne odskusat, najlepsie vsetci 8/9-ti. Myslim, ze by s tym nemal byt problem. Kazde auto totiz moze byt inak nakonfigurovane (dlzka/vyska/sedadla) a tym padom vhodne na nieco ine. Pri tych cca 100hodinach v aute by som si chcel byt sakra isty, ze sa tam zmestime a prezijeme bez naslednej navstevy rehabilitacneho centra
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...