Rodinne auto mirne nad 300

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Kavis
Mistr volantu

Re: Rodinne auto mirne nad 300

Příspěvek od Kavis »

řidičBOB píše:otázkou je, kolik dealerů zůstane po "velkém třesku" ;-)
Někde jsem zaslechl, že jich má končit v republice 16.
Luky-12
Autoškolák

Příspěvek od Luky-12 »

Osobně bych než i30 volil Ceeda, ale záleží, co se tobě bude líbit víc a lépe ti padne do ruky... Cenově se myslím dají usmlouvat dost podobná cena i výbava. Výhoda u KIE oproti Hyundai je rozhodně záruka 7 let, 7 let asistenčních služeb a i garanční prohlídky by měly být o malinko levnější, protože ve tvé nižší výbavě je aspoň pár drobností jako filtry a svíčky zdarma (ve vyšší výbavě je zdarma celá garančka na 7 let).
Jinak u obou se dá hodně na garančce ušetřit, pokud si domluvíš možnost přinést si vlastní olej (mají ho šíleně předražený) a značný rozdíl bývá také mezi jednotlivými dealery, takže je dobré jich pár poptat...
Já auto kupoval v květnu, ale v dražší výbavě. Volba mezi i30 a Ceedem pro mě nebyla otázkou, protože Ceed se mi líbil mnohem víc, vyhovoval mi líp i jízdními vlastnostmi a i30 se mi vysloveně nelíbil interiér. Ve finále jsem se rozhodoval mezi Ceedem a Golfem a i když to bylo těsné a dlouho jsem váhal, jsem dnes rád, že jsem vybral Ceed, jsem s ní naprosto spokojen.
misanex
Adept autoškoly

Příspěvek od misanex »

Luky-12 píše:Osobně bych než i30 volil Ceeda, ale záleží, co se tobě bude líbit víc a lépe ti padne do ruky... Cenově se myslím dají usmlouvat dost podobná cena i výbava. Výhoda u KIE oproti Hyundai je rozhodně záruka 7 let, 7 let asistenčních služeb a i garanční prohlídky by měly být o malinko levnější, protože ve tvé nižší výbavě je aspoň pár drobností jako filtry a svíčky zdarma (ve vyšší výbavě je zdarma celá garančka na 7 let).
Jinak u obou se dá hodně na garančce ušetřit, pokud si domluvíš možnost přinést si vlastní olej (mají ho šíleně předražený) a značný rozdíl bývá také mezi jednotlivými dealery, takže je dobré jich pár poptat...
Já auto kupoval v květnu, ale v dražší výbavě. Volba mezi i30 a Ceedem pro mě nebyla otázkou, protože Ceed se mi líbil mnohem víc, vyhovoval mi líp i jízdními vlastnostmi a i30 se mi vysloveně nelíbil interiér. Ve finále jsem se rozhodoval mezi Ceedem a Golfem a i když to bylo těsné a dlouho jsem váhal, jsem dnes rád, že jsem vybral Ceed, jsem s ní naprosto spokojen.
Diky, on ceed vychazi o dost draz, pokud bych chtel autoklimu (coz bych celkem chtel...), tak i30 staci trikolor a weekend a tam mam nabidku kolem 340 i s metlou, zatimco ceed to ma az u Exclusive, vsechny nizsi maji mechanickou klimu, sice je tam 7 let prohlidek, ale to realne rozdil nejakych 60 tisic (coz je rozdil cen) nevyvazi... Takze ceed ne, navic i30 mi prijde ze jede moc hezky, takze ted se rozhoduju uz jen mezi i30 a Aurisem (to auto se mi na rizeni strasne libi, ale je dost drahy...)
Odpovědět