Čo dalej po E46?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo dalej po E46?
No tak najhorsie je, ze stale nie su chechtaky a ze stale nie som rozhodnuty do coho ist a neist...
Tato M5 mi ale fakt neskutocne ucarovala, krajsiu kombinaciu farba/interier som uz dlho nevidel (dokonca aj tu kozu by som v pohode prezil), dokonca aj pritulka by ju radsej ako 130i, no na taky kus auta sa necitim este
A potom je tu otazka nakladov, benzin by som este utiahol, zakladny servis tiez, ale bojim sa, bojim ze ak by na tom nahodou klaklo nieco vazne, tak uz to tak lahko financne nerozchodim
Kazdopadne urcite stoji za pozretie a z toho dovodu som ju aj sem dal, ze ked nie ja... Pripadne mi ju moze niekto nejaky ten rok odjazdit...
Tato M5 mi ale fakt neskutocne ucarovala, krajsiu kombinaciu farba/interier som uz dlho nevidel (dokonca aj tu kozu by som v pohode prezil), dokonca aj pritulka by ju radsej ako 130i, no na taky kus auta sa necitim este
A potom je tu otazka nakladov, benzin by som este utiahol, zakladny servis tiez, ale bojim sa, bojim ze ak by na tom nahodou klaklo nieco vazne, tak uz to tak lahko financne nerozchodim
Kazdopadne urcite stoji za pozretie a z toho dovodu som ju aj sem dal, ze ked nie ja... Pripadne mi ju moze niekto nejaky ten rok odjazdit...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ja mam zafixovanou M5 jako financni katastrofu, vyrazne horsi nez M3. Lepsi vyhoret nez zivit M5 ... )) Nastesti je toho o ni na netu dost a malokdo si nejakou koupi.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No jo no, tak nejak napodobne ju mam zafixovanu aj ja bohuzial, takze krasne si hovorit co ak, ale nakoniec, by som asi nemal odvahu...
Inak jedna otazka/prosba:
Nenasla by sa niekde pls este kopia clanku, ktora sa kedysi nachadzala pod nasledujucim odkazom?
http://pjanda.blog.autorevue.cz/bmw-130 ... t-legendu/
Diky
Inak jedna otazka/prosba:
Nenasla by sa niekde pls este kopia clanku, ktora sa kedysi nachadzala pod nasledujucim odkazom?
http://pjanda.blog.autorevue.cz/bmw-130 ... t-legendu/
Diky
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Diky moc. Tak toto som teda neznal...
Idem sa dalej vzdelavat
Idem sa dalej vzdelavat
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Bohuzel to vsechno zjistil Pavel v mym aute
I tak ve vysledku hezka vzpominka na stary casy, dnes uz bych asi na NS s novym autem a znackama z jinyho, kdyz jsfm to nestihl prihlasit, nejel
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Slusny masaker tak to klobuk dole
Ta biela 130i 3d vyzerala ale super, skoda, ze uz to nebolo vono...aj ked jazdila pekne
http://www.autoforum.cz/bleskovky/video ... em-okruhu/
Ta biela 130i 3d vyzerala ale super, skoda, ze uz to nebolo vono...aj ked jazdila pekne
http://www.autoforum.cz/bleskovky/video ... em-okruhu/
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
No co si pamatuju tak zrovna v tom moste to zadna slava nebyla... lehce sjety gumy a elektronickej dif fungujici jen I/0 tomu moc nepomahal..ale zas na videu to zas tak ostudne nevypada
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No video bolo spravne zostrihane
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy