Výběr vozu
Výběr vozu
Chystám se si pořídit ojetý vůz,chtěla bych poprosit o názor na vozy Ford Kuga,Hyundai ix 35,Ford S max,Ford Mondeo combi r.výr. 2010 a výš.Chápu,široký rozptyl ,ale jsem chovatelka psů a jezdím po výstavách,takže mně zajímá pžedevším velikost a prostor kufru ,ale také spotřeba.Jaký obsah u těchto vozů bych měla volit,aby to dobře šlapalo a dále mně zajímají investice do náhradních dílů,na ktetou značku se dají pořídit za rozumnou cenu a také poruchovost těchto vozů.Takže pokud máte nějaké osobní zkušenosti,budu ráda,když se o ně semnou podělíte .Opravdu si nevím rady :-/ .Přeji všem hezký den .
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr vozu
pokud se budete rozhodovat podle kufru, tak lepší než u Mondea combi, budete jenom těžko hledat. Na trhu bude hodně těchto aut s dieselovými motory, které snad (Fordí motory jdou vcelku mimo mě) již tolik poruchové nejsou, jako byly dřív...benzínové agregáty budete hledat jenom těžko. Zcela jistě bych se ale vyhýbal jakýmkoliv maloobjemovým motorům s přívlastkem EcoHnus (v originálu EcoBoost) - papírová spotřeba sice nezarmoutí, skutečnost bude ale jiná. Navíc tak velké auto, jako je Mondeo, případně Galaxy, si zaslouží pořádný motor - už vzhledem k očekávané živostnosti.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Re: Výběr vozu
Podle velikosti kufry bych to seradil nasledovne. Kuga=IX35 < Mondeo < S-max (5 mist) < galaxy (5 mist).
Spotreba bude z tohoto vyberu nejmensi u Mondea, diky vaze a nizsimu odporu vzduchu. Benzinovy motor v autech jako S-max bude kolem 10l/100km.
Spotreba bude z tohoto vyberu nejmensi u Mondea, diky vaze a nizsimu odporu vzduchu. Benzinovy motor v autech jako S-max bude kolem 10l/100km.