Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
super detekce, mám Genovo One a detekce je mnohem horší ve stejných místech. mám zkusit vertikální polohu ?VS* píše:včerejší Passat na čekané na I50
proti Protector 850cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě! Genevo pouze vertikálně!! To ti prodejce neřekl?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
dneska béžovák zabloudil až na jižák na Opatovskou, Transitního pyráta odstavil velice inteligentne na zastávku busmástra.
Já mám i G1 v druhém voze a detekce je slabší...přece nejde stovnávat produkt s několikanásobně vyšší cenou s levným detektorem...navíc přenoska s pevnou sadou...nota píše: super detekce, mám Genovo One a detekce je mnohem horší ve stejných místech. mám zkusit vertikální polohu ?
Samozřejmně vertikál je nutnost...
Jezdíš UH? A kde je video s detekcí tvojí G1?
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dnes odpoledne - ulice Pod Kaštany do centra...pyráth přítomen!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Musím objednat vertikální držák. UH jezdím, 2x měsíčně cca směr TN.VS* píše:Já mám i G1 v druhém voze a detekce je slabší...přece nejde stovnávat produkt s několikanásobně vyšší cenou s levným detektorem...navíc přenoska s pevnou sadou...nota píše: super detekce, mám Genovo One a detekce je mnohem horší ve stejných místech. mám zkusit vertikální polohu ?
Samozřejmně vertikál je nutnost...
Jezdíš UH? A kde je video s detekcí tvojí G1?
Mas samozřejmě pravdu, nicméně G1 se mi zdá že má ještě horší detekci než stařičký T550
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak T550 byla jedna s nejlepších přenosek vůbec. Ale také nesmíš zapomínat na rozdíl v ceně.
G1 je prostě přenoska s friendly cenovkou, vcelku slušnou detekcí a jako bonus GPS databáze. Za tu cenu BEST BUY!
G1 je prostě přenoska s friendly cenovkou, vcelku slušnou detekcí a jako bonus GPS databáze. Za tu cenu BEST BUY!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mám dnes takovou zajímavou zkušenost. Možná je to běžné, ale já se s tím setkal asi poprvé (přitom v tomto se na D1 pohybuji pravidelně několikrát do týdne). Na D1 v zúžení 49.-41. km směr na Prahu ( já jel na Brno ) jsem potkal Fabii vojenské policie s ramerem na čumáku. Mohou vojenští policajti měřit? Respektive, funguje to jen tak, že toho koho si změří, tak si zastaví a zkasírují (můžou vůbec udělovat pokuty za rychlost?) a nebo mohou přeposílat takhle udělané "snímky" státním, kteří to pak řeší?
Antiradar nemám, takže nedokážu říct, jestli byl ramer aktivní a nebo ne.
Ani mi nejde o to, jestli mi něco hrozí (úplně předpisově jsem nejel) ale spíš mě zajímá, jak to s těma klukama vojenskýma vlastně je. (nejdřív jsem ani nevěřil, že to jsou opravdu vojenští, ale jsem si na 99% jistý, že byli)
Antiradar nemám, takže nedokážu říct, jestli byl ramer aktivní a nebo ne.
Ani mi nejde o to, jestli mi něco hrozí (úplně předpisově jsem nejel) ale spíš mě zajímá, jak to s těma klukama vojenskýma vlastně je. (nejdřív jsem ani nevěřil, že to jsou opravdu vojenští, ale jsem si na 99% jistý, že byli)
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ramer byl jistě off a jel na kalibraci do Rametu
Měřit mohou - umožňuje jim to zákon, který zároveň přesně vyjmenovává, za jakých okolností. Civilní vozidla mohou měřit pouze v součinnosti s PČR, což je zpravidla tak, že VP měří a PČR kasíruje.
Měřit mohou - umožňuje jim to zákon, který zároveň přesně vyjmenovává, za jakých okolností. Civilní vozidla mohou měřit pouze v součinnosti s PČR, což je zpravidla tak, že VP měří a PČR kasíruje.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time