Proto rikam - to porovnani, ktere tu bylo mi neprislo proste korektni a vypovidajici neco o kvalitach STI. Nikdy to nebylo auto urceny primarne na polykani km po dalnicich atd. Zatimco GR tyto ambice rozhodne ma.
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
řidičBOB píše:![]()
No, co k tomu říct... Disponoval jsem motorizací 3.0R 5AT r.v. 2009. K interiéru se snad ani nebudu vyjadřovat - jedním slovem: hrozný! Tam bych posadil experta Františka, který dneska ťukal v Q3 na plasty a mumlal něco o tom, že i ve Fabii jsou měkkčí![]()
Stejně nemá význam mluvit o tom, co u Subaru nazývají automatickou převodovkou. Patří totiž mezi to nejhorší, co jsem měl kdy možnost poznat! To byl patrně i důvod toho, že motor nemohl podávat lepší výsledky než které podával. O spotřebě raději také pomlčím - a to jsem schopen překousnout hodně. Úplně posledním hřebíkem do rakve bylo, když mne při akceleraci pozávodilo 211k Scirocco...popravdě, to jsem rozdýchával hodně dlouho![]()
...v původním znění:
Jo. Naivne se domniva ze je rec o Audi Q3, pritom byla zminena jen jako primer ke kvalite interieru. A kdyz ani z videa nepozna ze se se jedna o BENZINovy boxer, lze znacne pochybovat o jeho odbornostiM.Z. píše:Pochopil jste někdo ten příspěvek skreka?