WAZE
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: WAZE
Dneska jedna prakticka: jel jsem rano Pha-Brno a u Lokte mne Waze svedlo z dalnice a zpet jsem najel az pred Humpolcem. Na dalnici byla v zuzeni nehoda dvou kamionu a kolona 4km. Takze Waze rulezz!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jak jsou vlastně dopravní informace pro navigace distribuovány? Jestli je to nějak přes FM, tak by ani nemuselo být tak těžké mít lokální FM vysílač v autě, který by vyčetl data pro Waze a pak je "odvysílal" do navigace v autě.
EDIT: Tak jo, je to RDS-TMC, byl jsem líný si to přesně googlit předtím To by nějak jít mohlo.
EDIT: Tak jo, je to RDS-TMC, byl jsem líný si to přesně googlit předtím To by nějak jít mohlo.
Naposledy upravil(a) EL_XEL dne stř 25 čer 13:47, celkem upraveno 1 x.
To bohužel není problém Columbusu ale RDS-TMC se zastaralými informacemiPetrL píše:Třeba navigace ve škodovce (columbus) je absolutně nepoužitelná. Waze je světelné roky daleko a nikdy se nevyrovná nic člověku, který v daném místě je a vidí místní podmínky.
Viz kolony, které pořád columbus ukazuje a které tam už třeba dvě hodiny nejsou. A naopak
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tiez potvrdzujem, ze mi bola ponuknuta moznost prekocit registraciu...mmira píše:hele, jeste porad je to tak, ze se pri pozuivani clovek musi nekam zaregistrovat?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jasně - funguje to i bez registrace.
ad navigace pomocí Waze: někdo zde Waze srovnal s Navigonem... Je potřeba si uvědomit, že Waze je zcela zdarma a ani aktualizace map se neplatí. V tomto kontextu je to nejlepší navi tohoto druhu na trhu. BTW: schválně se podívej, zda v tom Navigonu je ulice Za Klíčovem
ad navigace pomocí Waze: někdo zde Waze srovnal s Navigonem... Je potřeba si uvědomit, že Waze je zcela zdarma a ani aktualizace map se neplatí. V tomto kontextu je to nejlepší navi tohoto druhu na trhu. BTW: schválně se podívej, zda v tom Navigonu je ulice Za Klíčovem
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Musim uznat ze waze je prva navi ktoru povazujem za lepsiu nez klasicku analog mapu...live upozornenia na kolony a benga na papier fakt nedostanem
Taktiez ma prekvapilo, ze sa nemusim dat navigovat ale upozornenia mi na mojej ceste aj tak hlasi
Taktiez ma prekvapilo, ze sa nemusim dat navigovat ale upozornenia mi na mojej ceste aj tak hlasi
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Za Klíčovem kolik? jo je, dokonce ji samo nabídne... tak jasně, to jako argument beru, ale waze pouzivam spis pro aktualni dopravni situaci než pro turn by turn navigaci, ale kdyz to srovnam napriklad s nativnima mapama v iphonu ktery me zahnaly do jednosmerky ze spatneho smeru a do zakazane oblasti v Holešovicích je to luxus.řidičBOB píše: ad navigace pomocí Waze: někdo zde Waze srovnal s Navigonem... Je potřeba si uvědomit, že Waze je zcela zdarma a ani aktualizace map se neplatí. V tomto kontextu je to nejlepší navi tohoto druhu na trhu. BTW: schválně se podívej, zda v tom Navigonu je ulice Za Klíčovem