Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Motorkáři již měli a zase budou mít uzavřené jízdy bez přístupu aut.
Říjen je daleko, ale přesto se zeptám. Jel by někdo na prodloužený víkend 4.-7.10.2014?
Bude tam asi hromada lidí, ale neděle odpoledne a pondělí by mohlo být volnější.
Bude tam asi hromada lidí, ale neděle odpoledne a pondělí by mohlo být volnější.
Já? Možná i MMira.
Hromada lidí je tam pokaždé, takže to je fuk.
Hromada lidí je tam pokaždé, takže to je fuk.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Já bych jel rád, když se nic nepo...
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Sice je to taktiez daleko, no termin je to zaujimavy, ale bol by pls niekto ochotny zobrat jednu "neuzitocnu" bagaz vtedy do auta?
Ponukam sluzby uzitocneho zavazia v aute, amaterskeho fotografa a kameramana, pekara, kuchara, prezuvaca kolies a urcite sa cosi uzitocne este najde
Zatial som na NS este nikdy nebol a predtym, nez sa rozhodnem tam vytiahnut svoj povoz, rad by som to tam zazit a vidiet na vlastne oci...
Samozrejme odberne a vylozne miesto kdekolvek v ramci CR
Ponukam sluzby uzitocneho zavazia v aute, amaterskeho fotografa a kameramana, pekara, kuchara, prezuvaca kolies a urcite sa cosi uzitocne este najde
Zatial som na NS este nikdy nebol a predtym, nez sa rozhodnem tam vytiahnut svoj povoz, rad by som to tam zazit a vidiet na vlastne oci...
Samozrejme odberne a vylozne miesto kdekolvek v ramci CR
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já tě klidně vezmu, ale nejlepší bude tam dojet svým autem. Až si dáš pár kol jako spolujezdec, tak budeš chtít jet taky.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Dakujem, predbezne dohodnute
Tak este je to daleko a uvidime co do vtedy bude/nebude, ale obavam sa, ze rozpocet mi to v tom case este nedovoli...viem, ze bude chut, ale taktiez viem, ze bude tam co robit a bude potom lahsie si u seba neskor ospravedlnit tu investiciu, ked uz budem chcet zobrat svoje nabuduce
Tak este je to daleko a uvidime co do vtedy bude/nebude, ale obavam sa, ze rozpocet mi to v tom case este nedovoli...viem, ze bude chut, ale taktiez viem, ze bude tam co robit a bude potom lahsie si u seba neskor ospravedlnit tu investiciu, ked uz budem chcet zobrat svoje nabuduce
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
ja uz temer na stopro vim, ze na podzim nepojedu. jeste tak mozna nekdy behem leta.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Já bych řekl, že na ring bohatě stačí jezdit maximálně 4x ročně
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Dobrý den. Omlouvám se, že se ptám tady, ale lepší vlákno jsem nenašel. V srpnu bych se chtěl znova vidat na Ring, ale tentokrát to vzít přes Welt v Mnichově a půjčit si tam novou M3. Otázky mám vlastně 2. Je nějaká zajímavá, jiná než dálniční, cesta na Ring či zpět do ČR a víte o nějaké hezké silnici kolem Mnichova? Díky.