Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

Příspěvek od M.Z. »

Spočítal jsem účtenky a to jsem neměl dělat....
Když se všechno platí kartou, tak to tak nepřijde, srandička přes pade :(|)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

hezky :)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

M.Z.: a kolik to bylo dohromady za víkend kol?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

covece, Marku, neutal ses nekde? 30+ v primych nakladech (benzin, kola, ubytko a jidlo) urcite padlo, ale 50+?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Spočítal jsem doklady,vyšlo cca 64, nějaký doklad mám za tvoje jízdy, nemyslím si, ale prerátám.
Takže EDIT, nesprávný rozpočet osob na dokladech, je to opravdu jen přes 30 :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
dali
Autoškolák

Příspěvek od dali »

M.Z. píše:Takže EDIT, nesprávný rozpočet osob na dokladech, je to opravdu jen přes 30 :D
To jsem si oddych, protože 50 by už i mě přišlo celkem dost a to jsem tady machroval s prioritama :D
beaumont píše:Pokud si člověk není jistý stavem svého stroje, docela dobře vychází půjčovny aut pro Ring. Už jsem to tu psal, Swift Sport na semi-slickách a s upraveným podvozkem + brzdami na půl dne / šest kol o víkendu je kolem 450 eur, a to včetně vjezdu na Ring. Jen je vysoká spoluúčast pojištění, tuším 2.500 euro. :-ss
A pro zkušenější mají i silnější auta (od Méganů RS po 911 a Caterhamy nebo třeba Alfu 75 pro staromilce)
Cena za toho Swifta je víc než OK, ale v autě který neznám bych si to asi neužil. Prostě vlastní je vlastní.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

moje zkušenost říká, že cokoliv si půjčím, tak se posere, takže dost záleží, jak je to s tou spoluúčastí, co kryje atd :-)
Pravda vyděsí
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Brus: To je jednoduché: veškeré škody na půjčeném autě nebo jiných autech platíš do 2.500 eur ze svého, nad tuhle sumu platí pojišťovna.

Rozdíl je jen u svodidel a jiného zařízení okruhu + odtahu z trati, tam pojistka neplatí vůbec, takže platíš ze svého všechno - ale to je IMHO stejné i s vlastním autem.

Ten Swift Sport je vysloveně hodné autíčko, v některých místech tomu chybí výkon, ale jinak super svezení. A bonus navíc: všchni matadoři kolem vidí auto z půjčovny a dávají víc bacha :D
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

ty pujcovny se tam, specialne v poslednich letech, strasne rozmohly a mezi nami, obcas bych si pral, aby pro ne byly vyhrazeny specialni hodiny. velmi casto se tam motaji primo nehorazne. nutno dodat, ze nejen auta z pujcovny.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
dali
Autoškolák

Příspěvek od dali »

mmira píše:ty pujcovny se tam, specialne v poslednich letech, strasne rozmohly a mezi nami, obcas bych si pral, aby pro ne byly vyhrazeny specialni hodiny. velmi casto se tam motaji primo nehorazne. nutno dodat, ze nejen auta z pujcovny.
To samý motorky. Ty by tam vůbec mezi auta neměli pouštět. Hlavně v zájmu těch motorkářů.
Odpovědět