Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Spočítal jsem účtenky a to jsem neměl dělat....
Když se všechno platí kartou, tak to tak nepřijde, srandička přes pade
Když se všechno platí kartou, tak to tak nepřijde, srandička přes pade
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
hezky
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
M.Z.: a kolik to bylo dohromady za víkend kol?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
covece, Marku, neutal ses nekde? 30+ v primych nakladech (benzin, kola, ubytko a jidlo) urcite padlo, ale 50+?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Spočítal jsem doklady,vyšlo cca 64, nějaký doklad mám za tvoje jízdy, nemyslím si, ale prerátám.
Takže EDIT, nesprávný rozpočet osob na dokladech, je to opravdu jen přes 30
Takže EDIT, nesprávný rozpočet osob na dokladech, je to opravdu jen přes 30
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
To jsem si oddych, protože 50 by už i mě přišlo celkem dost a to jsem tady machroval s prioritamaM.Z. píše:Takže EDIT, nesprávný rozpočet osob na dokladech, je to opravdu jen přes 30
Cena za toho Swifta je víc než OK, ale v autě který neznám bych si to asi neužil. Prostě vlastní je vlastní.beaumont píše:Pokud si člověk není jistý stavem svého stroje, docela dobře vychází půjčovny aut pro Ring. Už jsem to tu psal, Swift Sport na semi-slickách a s upraveným podvozkem + brzdami na půl dne / šest kol o víkendu je kolem 450 eur, a to včetně vjezdu na Ring. Jen je vysoká spoluúčast pojištění, tuším 2.500 euro.
A pro zkušenější mají i silnější auta (od Méganů RS po 911 a Caterhamy nebo třeba Alfu 75 pro staromilce)
moje zkušenost říká, že cokoliv si půjčím, tak se posere, takže dost záleží, jak je to s tou spoluúčastí, co kryje atd
Pravda vyděsí
Brus: To je jednoduché: veškeré škody na půjčeném autě nebo jiných autech platíš do 2.500 eur ze svého, nad tuhle sumu platí pojišťovna.
Rozdíl je jen u svodidel a jiného zařízení okruhu + odtahu z trati, tam pojistka neplatí vůbec, takže platíš ze svého všechno - ale to je IMHO stejné i s vlastním autem.
Ten Swift Sport je vysloveně hodné autíčko, v některých místech tomu chybí výkon, ale jinak super svezení. A bonus navíc: všchni matadoři kolem vidí auto z půjčovny a dávají víc bacha
Rozdíl je jen u svodidel a jiného zařízení okruhu + odtahu z trati, tam pojistka neplatí vůbec, takže platíš ze svého všechno - ale to je IMHO stejné i s vlastním autem.
Ten Swift Sport je vysloveně hodné autíčko, v některých místech tomu chybí výkon, ale jinak super svezení. A bonus navíc: všchni matadoři kolem vidí auto z půjčovny a dávají víc bacha
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
ty pujcovny se tam, specialne v poslednich letech, strasne rozmohly a mezi nami, obcas bych si pral, aby pro ne byly vyhrazeny specialni hodiny. velmi casto se tam motaji primo nehorazne. nutno dodat, ze nejen auta z pujcovny.
Autoforum.cz
To samý motorky. Ty by tam vůbec mezi auta neměli pouštět. Hlavně v zájmu těch motorkářů.mmira píše:ty pujcovny se tam, specialne v poslednich letech, strasne rozmohly a mezi nami, obcas bych si pral, aby pro ne byly vyhrazeny specialni hodiny. velmi casto se tam motaji primo nehorazne. nutno dodat, ze nejen auta z pujcovny.