Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
myslel sem jako PUR silenbloky obecně...mmira píše:a jsi rozhodnuty pro powerflex? z me reserse internetu vychazi lepe superpro
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
a nejrychlejsi Markovo kolo. 8:35 s vypustenym zaverem, slusny vykon
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Nj, mas recht...divam se na Renaulti Instagram a fakt 15. 5....proc s tim mesic cekali, nez to zverejnili...francis píše:Jel to 15. kvetna v 7:15 rano
2.016V 99kW
Btw zda se mi to, nebo tam M3 ma "dvojite" brzdove svetla?
2.016V 99kW
Pekne videa...MZ v 7:46 to bylo tak tak na hrane co?
2.016V 99kW
jj, M3 ma dvoustupnove brzdovky, stejne jako vsechny poFL e46 coupe s LED svetly
Autoforum.cz
Hm, ja myslel, ze to ma jen nejaka modelova rada 7er.
2.016V 99kW
Slawall: trošku ano, ale nebylo to žádné velké drama, dařilo se to zachytávat včas.
Smyčka na mě zapůsobila jako droga a je to ten nejlepší nástroj, jak se dá řidičsky někam posunout.
Pokud nejel Míra přede mnou, dost jsem se v tom plácal a tak jsem si našel recept, zavěsit se na někoho rychlého, držet se ho a snažit se vrýt do paměti maximum trati. Na chybičky tam moc prostoru není, čehož je důkazem neustále zavřený okruh kvůli nehodám (často motorky, které se tam dost motají) a někteří mají i pocit, že jsou nesmrtelní, jinak by asi těžko dokázali zavřít předjíždějící auto...
Taky mě překvapil častý výskyt pomalejších debilů, odmítajících uhnout, ale i tam pomohl psychologický nátlak
Čeká mě ještě dlouhá a strastiplná cesta, ale budu se snažit se tím prokousávat
Na další akci se pokusím nechybět, ovšem co si budem povídat, za hubičku ten víkend zrovna není a za rohem taky ne.
Mám to místo dovolené.
Smyčka na mě zapůsobila jako droga a je to ten nejlepší nástroj, jak se dá řidičsky někam posunout.
Pokud nejel Míra přede mnou, dost jsem se v tom plácal a tak jsem si našel recept, zavěsit se na někoho rychlého, držet se ho a snažit se vrýt do paměti maximum trati. Na chybičky tam moc prostoru není, čehož je důkazem neustále zavřený okruh kvůli nehodám (často motorky, které se tam dost motají) a někteří mají i pocit, že jsou nesmrtelní, jinak by asi těžko dokázali zavřít předjíždějící auto...
Taky mě překvapil častý výskyt pomalejších debilů, odmítajících uhnout, ale i tam pomohl psychologický nátlak
Čeká mě ještě dlouhá a strastiplná cesta, ale budu se snažit se tím prokousávat
Na další akci se pokusím nechybět, ovšem co si budem povídat, za hubičku ten víkend zrovna není a za rohem taky ne.
Mám to místo dovolené.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Zas na druhou stranu, na co budeš v zimě vzpomínat víc: na dvoutýdení dovolenou někde u moře s rodinou, nebo na víkend na Ringu? (doufejme, že manželky na tohle fórum nechodí ). Jinak super jízda napoprvé.M.Z. píše:... co si budem povídat, za hubičku ten víkend zrovna není a za rohem taky ne.
Mám to místo dovolené.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).