BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
mmira
Moderátor

Re: BMW Divize

Příspěvek od mmira »

Dallen píše:Podvozkove ses vydal urcite spravnym smerem, jen skoda, ze te geo nepusti mozna i trosku vice. Podlozky budes davat distancni nebo pouze na treni?
Samotne ulozeni stabiku by ti ve vysledku asi nejak silene moc nemelo udelat pokud je soucasne ok...
Ze zvedavosti jake tam mas ted stabiky? Jinak ramena tam jsou nejake festovni nebo tam je soutava pricnych a podelnych ramen (ty byvaj dost casto papir a je ideal je nahradit DIY s rour).

ridic je problem, ja po upravach na podvozku sem si ani po dvou letech nezvykl na to kde je hranice :D
geo je opravdu na konstrukcnim maximu, musel bych za docela dost penez koupit nove horni ulozeni, coz se mi nechce. v podstate si ale myslim ze to staci a cekam, ze s podlozkama to bude fungovat jak ma. podlozky distancni, kola jsou utopena, chci je poslat vice ven.

ulozeni stabiku je ted takove, jake doslo primo s novou sadou. predpokladam, ze k tomu davaji nejake PURy. jinak stabiky jsou HR 30/25 (origo 26/21.5). zatim jsou oba nastavene na mekko, chci vyzkouset, co udela pritvrzeni na predku.

pokud se ptas na ramena vzadu, tak podelne vlecne je kus hliniku a spodni je stavitelne v podobe festovni trubky (ano, OEM jsou dva kusy plechu). tohle je bezny setup okruhovych M3, nemyslim ze s tim bude problem (pokud pri nejakem driftu netrefim obrubnik).
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

mmira: líbí se mi jak to furt pomalu krok za krokem suneš od daily k race :D . Jediný co nechápu je, jak můžeš takhle rychle jezdit v oem sedačkách s 3bodovým pásem (bo to prostě nedrží ať si říká kdo chce co chce).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

k race ani ne, ja presne vim, kde je hranice, za kterou nepujdu.

no, sedacky nedrzi, litam tam jak nudle v bande. o to je to svym zpuobem zabavnejsi. musim ale priznat, ze jsem mel zhmozdeny levy trapez, jak mi do nej pas tlaci. ani spat jsem kvuli tomu nemohl. s tim ale jsem zatim smiren, casem i na sedacky dojde :-)
Autoforum.cz
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

to Bond: myslim, ze jsi to vystihl stejne, jak jsem to videl ja. :)
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

ad. podložky sorry ja myslel, že mýslíš podvozky mezi napravnici a karoserii k vymezení vůlí..

http://www.rigidcollar.com/manufacturer ... front.html

Obrázek
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

aha, tuto vymozenost ani neznam a myslim, ze pro me pouziti je neco takoveho bytecne :-)

trochu mi neni jasne, k cemu to ma slouzit. obvykle jsou pomocne ramy a napravy ke kastli pripevneny pres silentbloky a pokud je v nich prilis velka vule, tak se tam davaji unibaly nebo PURy, ne.

EDIT: aha, otevrel jsem link, shledl video. zajimave :-)
Autoforum.cz
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Cena tam je trošičku ulítlá, ale pokud si to trošku poměříš tak ti to udělá každej druhej soustružník za pět korun kus.

Ono maličkosti dělaj velký věci :)
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
marv
Řidič začátečník

Příspěvek od marv »

Top Gear Speed Week 2014

Stig na okruhu testoval M4 a M235i společně s 918 Spyder, McLarenem P1 a 650S, 911 Turbo S, F-Typem R, Golfem R a pár dalšími.

- M4 v přímce srovnatelné s F-Typem R, na okruhu o chlup rychlejší než Jaguar a Cayman GTS
- M235i poraženo Golfem R ve všech disciplínách (akcelerace, okruh, příčné zrychlení) kromě brždění, byť s minimálními rozdíly
- 918 Spyder kromě zrychlení na úrovni Veyronu Super Sport i brzdy mimo dosud známou realitu :x

http://www.imghosting.cz/images/70Top_G ... st_201.jpg
Pe2ek
Autoškolák

Příspěvek od Pe2ek »

Ze 100 na 0 na 71m ??? to je nějakej překlep ne
Pe2ek
Autoškolák

Příspěvek od Pe2ek »

aj koukám že je to v mílích...
Odpovědět