Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
chovani auta jsem pospsal v BMW divizi, ted neco k vyletu.
dojeli jsme v patek vcas tak, abychom dali jedno seznamovaci kolo. pak nam to bohuzel zavreli. ale i to jedno kolo se pocitalo, v sobotu uz byla hlava trochu naladena. rano ovsem mrholilo, prvni jizda byla jak na lede. pak to ale oschlo a jezdilo se prijemne. sice byl provoz, taky dost nehod, ale uz to bylo bez deste. v nedeli vicemene azuro a radost nam zkazily jen dve veci - v jednom kole nas jeho vetsi pulku drzel nejaky kokot v S5, divim se, ze pri svem stylu nekoho nesestrelil a pak fakt, ze misto v 8 zavreli v 6. v tu chvili uz byla vetsina lidi pryc a my prisli o svezeni se na prazdne trati.
ale i tak jsme nalitali 20 kol kazdy, vetsinou spolu v tandemu, kdy se mi marek drzel tesne za zadkem. na novice byl pekelne rychly, bez problemu se mnou drzel krok a jeho prvni kolo bylo pod 9 minut.
za sebe jsem si asi nejvice uzil dve kola. prvni me nahanel "kolega" s poladenou m3 (ap brzdy, cupy, evidentne snizeny podvozek atd), ktery me nebyl schopen dojet tak, abych ho musel pustit a ktery mi ani neujel, kdyz jsem ho pak schvalne pustil pred sebe. druhe uplne posledni, kdy jsem jel samostatne, bylo minimum provozu a ja se mohl konecne poradne soustredit na auto. bohuzel uz pak nedoslo na planovana dalsi kola, pri kterych jsem chtel pritlacit na rychlych usecich.
mame z toho i nejaka videa, na ty dojde pozdeji az bude cas.
a mmch, posunul jsem si zaznamenane osobni maximum na 8:29 (tentokrate skoro bez provozu, tak se nemam na co vymluvit . ale nejel jsem uplne na max, porad to bylo spise treningove kolo. otazkou je, jestli by "ostre" bylo rychlejsi).
dojeli jsme v patek vcas tak, abychom dali jedno seznamovaci kolo. pak nam to bohuzel zavreli. ale i to jedno kolo se pocitalo, v sobotu uz byla hlava trochu naladena. rano ovsem mrholilo, prvni jizda byla jak na lede. pak to ale oschlo a jezdilo se prijemne. sice byl provoz, taky dost nehod, ale uz to bylo bez deste. v nedeli vicemene azuro a radost nam zkazily jen dve veci - v jednom kole nas jeho vetsi pulku drzel nejaky kokot v S5, divim se, ze pri svem stylu nekoho nesestrelil a pak fakt, ze misto v 8 zavreli v 6. v tu chvili uz byla vetsina lidi pryc a my prisli o svezeni se na prazdne trati.
ale i tak jsme nalitali 20 kol kazdy, vetsinou spolu v tandemu, kdy se mi marek drzel tesne za zadkem. na novice byl pekelne rychly, bez problemu se mnou drzel krok a jeho prvni kolo bylo pod 9 minut.
za sebe jsem si asi nejvice uzil dve kola. prvni me nahanel "kolega" s poladenou m3 (ap brzdy, cupy, evidentne snizeny podvozek atd), ktery me nebyl schopen dojet tak, abych ho musel pustit a ktery mi ani neujel, kdyz jsem ho pak schvalne pustil pred sebe. druhe uplne posledni, kdy jsem jel samostatne, bylo minimum provozu a ja se mohl konecne poradne soustredit na auto. bohuzel uz pak nedoslo na planovana dalsi kola, pri kterych jsem chtel pritlacit na rychlych usecich.
mame z toho i nejaka videa, na ty dojde pozdeji az bude cas.
a mmch, posunul jsem si zaznamenane osobni maximum na 8:29 (tentokrate skoro bez provozu, tak se nemam na co vymluvit . ale nejel jsem uplne na max, porad to bylo spise treningove kolo. otazkou je, jestli by "ostre" bylo rychlejsi).
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
To máš jen o 7 sekund pomalejší, než "oficiální" čas (viz http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife.html ) pro E46 M3 ... o kolik se chceš ještě zlepšit?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
8:29 BTG vs 8:22 full lap . musel bych jezdit za 8:00 BTG, abych byl na dostrel ofiko casu
Autoforum.cz
aha já myslel, že tam mají taky BTG ale i tak seš dobrej
dik, je ale mnoho lepsich. tech zbytecne pomalych mist tam mam az prilis.
jeste k tomu casu - jsem presvedcen, ze s dobre fungujicimi brzdami (stacily by nove predni kotouce ) je +- 8:00 BTG v soucasnem nastaveni realnych, tedy pro to auto. pro me asi moc ne
jeste k tomu casu - jsem presvedcen, ze s dobre fungujicimi brzdami (stacily by nove predni kotouce ) je +- 8:00 BTG v soucasnem nastaveni realnych, tedy pro to auto. pro me asi moc ne
Autoforum.cz
MMira: Pěkné, pěkné - 20 kol na Ringu už je slušná porce km (jet 600km na max se jen tak někde nepoštěstí ). I ty úpravy vedle ve vlákně vypadají super. Jak tam budou správný brzdy a krátký stálý převod tak to bude velký skok kupředu. Zkrácení o 13% to auto hrozně zdivočí a hned to bude víc race.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Chci timto verejne mnohokrat podekovat za vyborny vylet, ktery byl zorganizovan bez nejmensi chybicky. Naprosto famozni akce, dokonalost sama, kterou musi zazit kazdy, koho bavi auta. Ja byl v roli divaka a spolujezdce, ale i tak se nemuzu jeste ted vzpamatovat z porce zazitku. Atmosfera, auta, trat, jizdy, lidi, priroda ... bez vahani to byl dokonaly vikend. I bez auta si tam fanousek aut pripada jako v raji - to je proste The Green Hell Legend! Priste zas, diky M.Z. a mmira!!!
PS: Marku, posli mail, mam nejake fotky
PS: Marku, posli mail, mam nejake fotky
Mirek
Vypadá to, že se vám víkend moc povedl. Věřím, že na podzim bude (finančně) líp a říjnového výletu se zúčastním.
Mmira: zlepšení pěkné teď máš nejlepší čas přesně o dvě minuty lepší než má maličkost
M.Z.: jaké úpravy proběhnou? Předpokládám, že výkonu je dost a bude se jako u M3 tunit podvozek.
Mmira: zlepšení pěkné teď máš nejlepší čas přesně o dvě minuty lepší než má maličkost
M.Z.: jaké úpravy proběhnou? Předpokládám, že výkonu je dost a bude se jako u M3 tunit podvozek.
Nic extrémního, už dlouho čekám na stabilizátory a řeším možnosti nastavení geometrie.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
bambus: jj taky bych jel hned, ale zaprvé Alfa není úplně oukej a zadruhé jsem teď časově zabitý