Řidičské auto za 100

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Řidičské auto za 100

Příspěvek od Snowman000 »

Neni zac, rad sa podelim o svoje info :) ak by nejake otazky/nejasnosti ohladom E46 tak som k dispozicii, kazdopadne bmwkluby su v tomto este obsiahlejsie :)

Problem MX-5, Clia, Fiesty a preco som neskoncil v niecom takom ja, je ze na dlhe vzdialenosti a hlavne pri vyssich rychlostiach, su az moc unavne a naproti tomu E46 si pri rychlostiach 200+ len spokojne pradie (to uz sice dokaze mnoho modernych aut), a zaroven vie ocarit a zabavit aj na cestach plnych zakrut (to uz im ide vyrazne horsie).

Odporucam si ich vsetkych skusit a potom sa dalej rozhodovat. No na najazd 20000km rocne a ako jedine auto by som bral v ramci moznosti najzachovalejsiu R6 E46. Ak je ale k dispozicii v domacnosti nieco rodinnejsie, tak v malom prckovi nevidim problem :)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Pepa z depa
Spolujezdec

Re: Řidičské auto za 100

Příspěvek od Pepa z depa »

Právě o tom pořád uvažuju... Bude to opravdu daily-car a bojím se aby mě na delší cestě "neotravovala"...
I teď bez zkušeností tuším jak na tom jednotlivá auta budou, a i kdybych si měl vybrat v čem pojedu k moři nebo dál na hory tak beru E46 :)
Ta další auta jsou sice v rodině, ale úplně v domácnosti to není :) Psal jsem o nich hlavně kvůli prostoru - nemusí to být extra stěhovák, a jednou za rok neni problém si v nich něco odvézt, ale abych si je bral na každou cestu 200+km to určitě není :)
Odpovědět