Mírně poškrábaný lak
Mírně poškrábaný lak
Dobrý den,
žena šla mýt auto houbičko a nádobí a vzala si na to takovou tu "ostřejší" stranu a na laku to zanechlo škrábance. Nevíte jak se toho zbavit?
Děkuji za rady
žena šla mýt auto houbičko a nádobí a vzala si na to takovou tu "ostřejší" stranu a na laku to zanechlo škrábance. Nevíte jak se toho zbavit?
Děkuji za rady
Re: Mírně poškrábaný lak
pokud to nebyla drátěná houbička na nádobí, tak by to mohlo jít celkem snadno rozlešit
Niko nadžanel ko kerdža
Zkusil bych se toho zbavit do hluboké díry v lese někde na odlehlém místě přiměřeně daleko od civilizace.
ta moja tež v zimě vzala na leguána suchý! kartáč... tež sem uvažoval o díře v lese....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak to mě položilo
Záleží od tlouš´tky laku, ale zamaskovat to půjde určitě - žlutá 3M pasta, nebo jiná slušná leštěnka. Tahle drsná strana houbičky udělá slušné rýhy....
MG - radost až na kost.
Fw: Hlášení manžela o pohřešování manželky ... CIT PRO DETAIL ...
Muž: Ztratila se mi žena, odjela do obchodu, a pořád se nevrací!
Policajt: Jak je vaše paní stará?
M: To přesně nevím … třicet... pět??
P: A jak je vysoká?
M: No … je menší než já....
P: Štíhlá - silnější?
M: Asi tak - akorát.
P: Barva očí? Vlasů?
M: Barva očí … to nedovedu přesně popsat. A barvu vlasů má podle ročního období a módy.
P: A co měla na sobě?
M: Asi … džíny?? Tričko??
P: Šla pěšky nebo jela autem či MHD?
M: Jela autem! SPZ AA-1234, tmavomodré Audi A8 quattro, střešní okno s kovovým rámem, 18 palcové disky s ET35, obsah motoru 3 litry V6, výkon 333 koní, 8 stupňová automatická převodovka s možností tipronic do polohy manualu…LED světla pro všechny polohy, jemňoučký škrábanec na levém předním nárazníku a odřeninka 0,5x1 cm na předním disku...
To jen, abyste věděli jak máte vypovídat ...
Hlavně to auto narafičte jinam, než kde jste tu díru vykopali (aby ji hned nenašli)
Muž: Ztratila se mi žena, odjela do obchodu, a pořád se nevrací!
Policajt: Jak je vaše paní stará?
M: To přesně nevím … třicet... pět??
P: A jak je vysoká?
M: No … je menší než já....
P: Štíhlá - silnější?
M: Asi tak - akorát.
P: Barva očí? Vlasů?
M: Barva očí … to nedovedu přesně popsat. A barvu vlasů má podle ročního období a módy.
P: A co měla na sobě?
M: Asi … džíny?? Tričko??
P: Šla pěšky nebo jela autem či MHD?
M: Jela autem! SPZ AA-1234, tmavomodré Audi A8 quattro, střešní okno s kovovým rámem, 18 palcové disky s ET35, obsah motoru 3 litry V6, výkon 333 koní, 8 stupňová automatická převodovka s možností tipronic do polohy manualu…LED světla pro všechny polohy, jemňoučký škrábanec na levém předním nárazníku a odřeninka 0,5x1 cm na předním disku...
To jen, abyste věděli jak máte vypovídat ...
Hlavně to auto narafičte jinam, než kde jste tu díru vykopali (aby ji hned nenašli)
Naposledy upravil(a) Beny9700 dne pon 16 čer 09:14, celkem upraveno 4 x.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak to bych doporučoval postupovat dle tohoto návodu: xxxxxxxxxxxxx nebo to zavezl do autolakovny Každopádně to zkus vyzkoušet
Některé škrábance jdou dobře dolů...Jde o to jak hluboké to je, tohle by asi nemuselo být..Posílám nějaké tipy jak na to
xxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxx