Ne primo ja, ale na garazi ma nekdo stejnou zkusenost. Taky prujezd okolo 150kph, pak zrychleni a ujeti...Shr3k píše:Offtopic, nedávno (v sobotu 31.) mě začal na D11 pronásledovat celník v Transporteru někde u Chýště. Totálně jsem nechápal o co mu šlo, předjel jsem ho asi ve 150 GPS, jel jsem dál a za chvíli vidím, jak to rozjíždí a zapíná asi tak 300 metrů za mnou maják.
Máte podobné zkušenosti?
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
2.016V 99kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zdiby - hlídka si povídala a howno dělala:
A na Černokostelecké naopak na kase plno pyráthů!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tu jsem včera potkal u O2 arényřidičBOB píše:zatoulaná Octa - ramer OFF
ta neni zatoulaná, na Smetanovým nábřeží už jsem jí párkrát viděl, obvykle v pátek a jednou i nekoho buzerovali, za co to netusim, překročit povolenou rychlost se tam moc neda
odplední přesun Rožnoff-Pilzeň = suprBé (Ramer on) na D1 u Vyškova, 1x kasírka pyrátha u Velmezu a jedni celníci vo kousek dál, jinak nic... z humpolce sem jel ale svoji sudšlejfe , ne po D1...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
neska sem poprvé řídil po švýcarských dálnicích (prozatím sem do Le2Alpes jezdil přes ITA nebo skrz F).... teda pěkné, ale těch stodvacet (které fšichni dodržujou, aji Aventador dodržuje.... ) je pěkná otrava.... a stacionárů tam maj jak nasráno....
hned za ženevou, už na F straně sem měl dva ostré lasery (jeden zepředu adruhý hned následně zezadu na odjezdu!).... zabožroutský PaChové byli neska ve střehu.... stejně ale nezměřili.... proč asi?
hned za ženevou, už na F straně sem měl dva ostré lasery (jeden zepředu adruhý hned následně zezadu na odjezdu!).... zabožroutský PaChové byli neska ve střehu.... stejně ale nezměřili.... proč asi?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
dnes ráno přísná kontrola na Plzeňské --> laser + dalekohled... Pyráth v drahém voze přítomen
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
včerejší Passat na čekané na I50
proti Protector 850cz
proti Protector 850cz
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
OMV před Jihlavou - chyběly už jenom mávátka a nastoupená jednotka... Takové manévry kvůli jednomu ožralému rádobyprezidentovi, který patrně potřeboval doplnit hladinku Dokonce byl přítomný i Superb s radarem a nevíc i předpisově označený!
Za Olomoucí Superb na kukačcce:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time