A na kolik to vyšlo v oem dílech?pavproch píše:@jarka: dyk to píšu, že nový (větší) kotouče + nový třmeny + nové nosiče....
BMW Divize
Re: BMW Divize
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
OEM z autorizáku by byly asi za 38, já zkombinoval OEM třmeny a nosiče s Brembo aftermarket kotoučema a deskama a bylo to těsně pod 30 (obé vč DPH, který navíc odečtu)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak. A naděje na novou M135 / 1M je v háji.
Snad 2 nezmrví taky, ale škoda hatchbacku, funguje to dobře.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak už mám pod stolem 25+2 litrů nanozázraku 5w-40 od Millers Oils (budu s tím krmit jak oba R6, tak i leguána i pindicu) + Engine Flush pro brambora .... doufám, že má očekávání budou naplněna...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak to som zvedavy jaky bude mat efekt
Mne uz pomaly vyschyna zdroj na bezplatny shell, a platit sa mi zan moc nechce, tak uvidime ci nebude aj u mna MO
Mne uz pomaly vyschyna zdroj na bezplatny shell, a platit sa mi zan moc nechce, tak uvidime ci nebude aj u mna MO
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odkud nakupujete ty Millers Oils oleje? Od nejlevnějšího prodejce nebo od toho oficiálního, třeba s využitím nějaké klubové slevy (vím, že třeba subaristi a hondaři mají 10 %)?
A otázka na eMJe a pavprocha: Jaký konkrétní olej jste nalili do samosvoru? Jak vlastně proběhlo pořízení LSD? Poptávka u MK-Racing, kteří ho dodali, a pak instalace u vašich dvorních mechaniků? Do podzimu mě to taky čeká...
Díky.
A otázka na eMJe a pavprocha: Jaký konkrétní olej jste nalili do samosvoru? Jak vlastně proběhlo pořízení LSD? Poptávka u MK-Racing, kteří ho dodali, a pak instalace u vašich dvorních mechaniků? Do podzimu mě to taky čeká...
Díky.