Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
jo, a abych shrnul naši rozepři s exf: mmiro, jak je vidno zřiti, co funguje jednemu, druhému může jít přesně naprotiffku... proto Ti zřejmě nezbyde nic jiného vyzkúšať, co bude vyhovovat Tobě....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
nic noveho pod sluncem
ale s tim nafouknutim vidle si stejne pohraju
ale s tim nafouknutim vidle si stejne pohraju
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
třeba by stačilo zvednout oči, ale kvůli štítku musíš zvednout celou hlavu a pak z toho za krkem může bolet. A navíc se mi štítky nelíbípavproch píše:
imho štítek na přilbě nezpůsobuje bolest za krkem - blbá geometrie bajku nebo posezu jo...
Pravda vyděsí
jo, tak to potem je jiná....
já zase teda nesnesu kastrol bez štítku... a hlavně ten štítek musí být NEprůhledný, ať mi svrchu nesvítí do wočí
já zase teda nesnesu kastrol bez štítku... a hlavně ten štítek musí být NEprůhledný, ať mi svrchu nesvítí do wočí
od toho jsou brýlepavproch píše:jo, tak to potem je jiná....
Pravda vyděsí
tak uz me zadek ani zada z kola bolet nebudou. dnes v noci me ho nejaka dobra duse zbavila. kez ji prasknou draty, zamotaji se ji do predniho kola a ten hajzl si rozbije drzku.
Autoforum.cz
Jsi zlý. I kulturně alternativní spoluobčané mají právo na zdravý životní styl.
@mmira: to je smůla...
@honza:
neska byl opět panský kočí juniorce do hovězí.... taxem to tam pobajkoval okolo.... bylo by to krásné, kdyby.... za 4 hoďky sem potkal sice jen 2 turisty, 2 bajkery, jedneho domorodca anžto kradl dřwo v lese, ale taky bohužel 4 motorkáře... zkažený den... a taky bylo krapet kosa (ešče fčíl mi mravenčí prsty na nohách...) a taky kurewsky bahnito.... neska byl přesně jeden z těch debilních bajko-dnů, kdy mám chuť to hodit do roští a jít dál peši.... asi vosumkrát sem v tom blátě lehnul, a jednou sem měl pocit nekonečné marnosti.... svážnicový úvoz uklouzaný do hladké skluzavky, obejít to nešlo.... asi 3x sem to vytlačil až skoro nahoru, pak mi ušklihla noha a .... už sem byl zase dole.... přesně jak ten brouček s tou kuličkou... ale v podstatě sa mi to líbilo... asi sem divný...
@honza:
neska byl opět panský kočí juniorce do hovězí.... taxem to tam pobajkoval okolo.... bylo by to krásné, kdyby.... za 4 hoďky sem potkal sice jen 2 turisty, 2 bajkery, jedneho domorodca anžto kradl dřwo v lese, ale taky bohužel 4 motorkáře... zkažený den... a taky bylo krapet kosa (ešče fčíl mi mravenčí prsty na nohách...) a taky kurewsky bahnito.... neska byl přesně jeden z těch debilních bajko-dnů, kdy mám chuť to hodit do roští a jít dál peši.... asi vosumkrát sem v tom blátě lehnul, a jednou sem měl pocit nekonečné marnosti.... svážnicový úvoz uklouzaný do hladké skluzavky, obejít to nešlo.... asi 3x sem to vytlačil až skoro nahoru, pak mi ušklihla noha a .... už sem byl zase dole.... přesně jak ten brouček s tou kuličkou... ale v podstatě sa mi to líbilo... asi sem divný...
dnes se v VM konal běh kolem dezy, nebo jak se to jmenuje. přes 1000 lidí bylo dobrovolně běhat po asfaltech kolem burešovy chemičky. stavoval jsem se tam z vyjíždky v lese na kole. už z dálky bylo cítit že se blížíme.. tomu říkám běh pro zdraví
Pravda vyděsí