Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa

Příspěvek od řidičBOB »

No pain, no gain.
Vespa time \m/
Miloslav Durina
Autoškolák

Příspěvek od Miloslav Durina »

dalsich, tentokrat 15 minut nudy atd... :) ;)

a protoze jsem se nedostal k odpovedim na minule komentare k predchozimu dilu:

NoSwear
"Nechápu význam podobného videa. Je to o ničem, za každou i sebemenší pí*ovinu tam káráš lidi, vše komentuješ a nakonec podjedeš 2 auta takovým stylem? To prostě není normální.... :-o
Vysvetlim, jezdim uz nejaka leta, zazil jsem na silnicich uz leccos, ovsem je fakt, ze to bylo lepsi a jezdeni bezpecnejsi (paradoxne i pres to, ze jsem postupem let (a veku) citelne zpomalil). Po jedne akci u pripojovaku, kdy slecna v Roomsteru zacala z pripojovaku predjizdet padesatkou kamion pred ni a ja mel vlevo auto a musel ze 120 na tech 50 (srovnal jsem rychlost asi 2m za ni), jsem se rozhodl pro kameru (ze zcela zrejmych duvodu).
Pak jsem na youtube nasel nekolik kompilaci, zamyslel se nad tim, jak je youtube skvele medium pro sireni alespon nejake osvety a pustil se do sve prvni...
V mych videich se snazim poukazat na problemy a chyby v provozu (i moje - jsem taky jenom clovek) s virou, ze kdyz se lide najdou, prip. se toho ci onoho jednani dopousteji a vidi to ocima treti strany, mohlo by je to dovest alespon k malemu zamysleni.
Nic vic v tom nema cenu hledat ;)
Ano podjel jsem (asi podruhe v zivote), nejsem na to pysny, sam sebe jsem oznacil za kretena a varoval pred podobnym jednanim i ostatni ;)

bitmap
Hlavne, ze tady minule pan Durina vykladal jak se musi jit ostatnim prikladem :D
Kazal, jak je absolutne nezbytne za jakychkoli okolnosti vzdy zastavit na stopce a u buzersemaforu, pritom mu zjevne dela problem rozlisovat bezne dopravni znaceni a ten odstavnacek byl taky zvlaste vypeceny :))

viz. odpoved pro kolegu vyse + ano, STOPky a semafory jsou od toho abychom je ignorovali - to uz jsme resili ;)
Tedy nejsem vsevedouci a ze clovek se uci cely zivot uz jsem davno pochopil, takze se necham poucit o beznem dopravnim znaceni, ktere mi dela problem - o to lepsi ridic zase budu ;)
diky...
https://www.youtube.com/user/CammarroSS
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Opravdu silná touha se s něčím svěřit.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Miloslav Durina
Autoškolák

M.Z. píše:Opravdu silná touha se s něčím svěřit.
ani ne :)
nechapal vyznam, vysvetlil jsem, za tim taky neni treba nic hledat... ;)
NoSwear
Řidič začátečník

Příspěvek od NoSwear »

M.Z. píše:Opravdu silná touha se s něčím svěřit.
+1 :-bd
BMW Driver M-B worker... :D
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

dalsich, tentokrat 15 minut nudy atd...
tak dnes prve 3 minuty urcite velmi nechaem. Mraky miesta na obehovanie, prehladne usaky, skor tam nechapem tie plne ciary, nez tych soferov...
E46 325i + E60 550i
bitmap
Řidič začátečník

Příspěvek od bitmap »

Pane Durino, pokud chcete zapalovat, musite sam horet.
A jestli byste rad osvitil ostatni, mel byste zacit predevsim u sebe, protoze chtit neco zmenit a zaroven nemit jasno ani v zakladnim dopravnim znaceni, to neni dobry pristup.

Ja se treba vubec netajim tim, ze si nenecham od kdejakeho statniho urednika narizovat co mam nebo nemam delat -coz asi z pohledu vetsiny neni dobry pristup- ale aspon jsem ve svych postojich konsistentni.

Vy se tady dusujete jak chcete zmenit svet, dodrzujete vsechny predpisy (ktere znate), poukazujete na chyby svoje a i ostanich, ale jakmile se vam to prestane hodit do kramu, okamzite vsechny vase "zasady" leti ven z okna a neni vam blbe predjizdet odstavnym pruhem nebo pres plnou caru v neprehledne zatacce. A jeste se k tomu priznate na videu? 8-}
Miloslav Durina
Autoškolák

jancsi píše:
dalsich, tentokrat 15 minut nudy atd...
tak dnes prve 3 minuty urcite velmi nechaem. Mraky miesta na obehovanie, prehladne usaky, skor tam nechapem tie plne ciary, nez tych soferov...
Ja ano, nebot jsem temito misty nekolikrat projizdel kdyz odklizeli nasledky smrtelnych nehod...
Souhlasim, ze leckde by se dalo predjizdet a plna by byt nemusela - pro me, Vas a mnoho dalsich, bohuzel ne vsak pro masu (vetsinu) nemajici soudnost, zkusenosti atd.
Ti na techto mistech umiraji a/nebo zabijeji - naucil jsem se proto ty plne celkem chapat...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ale podle Tvého věku, zrovna Ty zkušeností na rozdávání, mít věru nebudeš...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Miloslav Durina
Autoškolák

řidičBOB píše:Ale podle Tvého věku, zrovna Ty zkušeností na rozdávání, mít věru nebudeš...
Jsem netusil, ze lze od veku tak snadno odvodit pocet ujetych kilometru a zazitych situaci :)
Odpovědět