BMW Divize
Re: BMW Divize
pavproch: A taky mu to tak blbne s ohledem na "kvalitu paliva" (nebo spíš motoru) ?
A sem si uz skoro myslel, ze porizenim m4zlika prestanes N53 resit, preci jen to je porad potah ne?
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
@vroom: aji bych koupil, ale bojím se, že by to bylo na moje řidičské schopnosti moc rychlé....
@marv: neví, bo do teho lije enem maxx 100
@marv: neví, bo do teho lije enem maxx 100
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavrproch: fakt vtipne napisane inak hlava mi neberie, jak sa skurvil zvuk u novych motorov BMW, jak 30i, 35i tak aj V8 bitrubo.ne jak ta moja štěrkající konzerva s hřebíkama "stock" N53 v bramborovi
E46 325i + E60 550i
pavproch píše:@vroom: aji bych koupil, ale bojím se, že by to bylo na moje řidičské schopnosti moc rychlé....
takže nekoupím, bojim, bojim....AF v dnešním článečku píše:Není nejmenších pochyb o tom, že právě tohle je nejrychlejší nositel emblému M3
a sjel bych si s tím ráth...
vobec, vobec vobec. Podla vsetkeho koli motoru (asi najslabsi clanok auta) to auto stratilo, zvuk, prejav, dusu... zapredalo sa EU, zapredalo sa emisnym normam, bohuzial. Doteraz som sa na M3 pozeral s respektom, u F30 je to uz inak. A je to uplne jedno, ze vo finale to ide rychlejsie...a sjel bych si s tím rát
Dnes uz asi radsej C63AMG. Odporucam si pozriet kratky test na autocar. Vystihuje podstatu veci. Pre BMW bohuzial.
E46 325i + E60 550i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To sme dvaja...ked to bude R3 TTTTT a MT vs V8 a AT...tak sa moznosti asi uz obratia
PS: Nejde ten ich AT za nejaky fofrklacek vymenit?
PS: Nejde ten ich AT za nejaky fofrklacek vymenit?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
kdesyk sem četl o swapu MT místo AT u e60 M5 a.... oprc jaxfiňa (kvůli přílišné elektronizaci....)