Čo dalej po E46?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo dalej po E46?
No problemom je ze ja vacsie auto nepotrebujem a dufam ze ani potrebovat nebudem
Preto si nemozem dovolit mat aj aj a ani vyznam pre to moc nie je...
A to video mám opozerane tiez slusne, no 325i bola vtedy top, pri nasej generacii to bola 330i
Ja pod zadkom lesklu, vrzgavu, klzavu (viem ze také niesu vsetky) kozu nemusim, no taka alcantara
Preto si nemozem dovolit mat aj aj a ani vyznam pre to moc nie je...
A to video mám opozerane tiez slusne, no 325i bola vtedy top, pri nasej generacii to bola 330i
Ja pod zadkom lesklu, vrzgavu, klzavu (viem ze také niesu vsetky) kozu nemusim, no taka alcantara
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
No to je pravda.Ked uz E46 tak po FL a s Mpacketom a 330i. E90 dtto (len predFL). A 1er dtto. Takze ano, este jednu szmenu spravit "musis" ale auta myslim, ze vyberat auto je aj pre Teba zabava
E46 325i + E60 550i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak...presne tak...preto su to aj najvaznejsi kandidati od zaciatku
Zatial okrem urciteho vnutorneho chtica vazny dovod nie je a nastastie toto moje vymyslanie brzdi stav uctu a racionalna pritulkyna ...ale pohravanie s tou myslienkou, ziskavanie info, skusanie, hladanie kandidatov, to ja moc rad
Hlavne kym nemam hangar a dostatocne konto na realizaciu, tak si musim vystacit iba takto
Zatial okrem urciteho vnutorneho chtica vazny dovod nie je a nastastie toto moje vymyslanie brzdi stav uctu a racionalna pritulkyna ...ale pohravanie s tou myslienkou, ziskavanie info, skusanie, hladanie kandidatov, to ja moc rad
Hlavne kym nemam hangar a dostatocne konto na realizaciu, tak si musim vystacit iba takto
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
ejej, auta, hodinky, zbrane su chlapska zalezitost, do toho by som si nenechal nikdy kecata racionalna pritulkyna ...
btw, trocha mimo temu, ale u 550i som co s tyka zmeny na dalsie bmw (samozrejme az niekedy, za niekolko rokov) AKTUALNE v koncoch. Konkretne u F10 si nedokazem z pohladu motorizacie vybrat uplne nic. Ta V8 twin turbo co sa tam dava ma takisto tak mizerny zvukovy prejav na volnobeh ze to by som pocuvat nevedel. Sam som zvedavy, co si namiesto 550i poridi taky Bond
E46 325i + E60 550i
staci se podivat na jeho podpis a popremysletjancsi píše:Sam som zvedavy, co si namiesto 550i poridi taky Bond
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
heč, já to vím a nepovím...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A co je špatného na 535i? Dokonce se dá koupit i manuál:jancsi píše:(...) u 550i som co s tyka zmeny na dalsie bmw (samozrejme az niekedy, za niekolko rokov) AKTUALNE v koncoch. Konkretne u F10 si nedokazem z pohladu motorizacie vybrat uplne nic. Ta V8 twin turbo co sa tam dava ma takisto tak mizerny zvukovy prejav na volnobeh ze to by som pocuvat nevedel. (...)
http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... 78&asrc=st
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Bond predpokladam ze caka prave na M3 sedan + manual getriebe
Ad nova 5er...535i by nemusela byt zla volba s manualom, alebo posledny atmo mohykan 530i s manualom, alebo potom M5 manualz emeriky
Ad nova 5er...535i by nemusela byt zla volba s manualom, alebo posledny atmo mohykan 530i s manualom, alebo potom M5 manualz emeriky
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Clovece, tak znova ten zvuk - na volnobeh to fakt klepe jak nejaky dizel. No a po tom co jazdim v 5er V8, tak si na to zvyknes, a ze je to silne navykove... skusal som F10 535i, a teda oproti tomu co mam je to krok dozadu... takze asi tak.A co je špatného na 535i? Dokonce se dá koupit i manuál:
E46 325i + E60 550i