omyl, neválí...řidičBOB píše: nesnáším, když se válí ve voze - třeba v BMW
taky dodržuju.... pitný režim...
omyl, neválí...řidičBOB píše: nesnáším, když se válí ve voze - třeba v BMW
To ale platí i pro současnýho Passata, kterej se sice honosně pojmenovali B7 ale neni to nic jinýho než facelift B6 jehož kořeny sahají až do roku 2005. Navíc nástupce už čeká za dveřma. Současná V70 má základ z roku 2007, S80 2006 a S/V60 2010. Jediný konstrukčně starší auto než onen Passat je přesluhující XC90. S cenama souhlas, nevím jak je to se slevama u VW, ale skoro bych si vsadil že za ceníkovku neprodá Volvo jediný auto, leda že by něco za státní peníze nakupovala nějaká veřejná instituce.řidičBOB píše:navíc téměř všechny modely jsou x let za zenitem a čekají na omlazení - nikoliv pouze FL.
B7 je prevlecenej B6, motory a prevodovky jsou samozrejme novejsi, ale platforma stejna, stejnej pribeh jako audi A4. Novej passat uz bude na MQB.řidičBOB píše:Říct, že B7 je vlastně FL B6 z roku 2005 je hooodně odvážné tvrzení. Samozřejmě, je to po všech stránkách blbost - motory, haldex, kastle, technologie, podvozek, převodovky...
O Volvo (XC70) jsem se zajímal - poskládal jsem si auto za téměř 2mio. Když jsem koukal, že v kolonce sleva je číslo 0, tak mi pán řekl, že Volvo je prémiová značka a že když čekám slevu, tak ať jdu k BMW. Nemusím říkat, že na tento přístup zvyklý nejsem...tudíž jsme si neplácli.
Podle toho haldexu si nejsem jistej jestli si rozumíme. Protože Torsen měla naposledy B5.5 (podélný motor), mezi lidma mylně nazývaná B6, což byl opět pouhej facelift B5 a spousta lidí to nějak nechtěla pochopit, podle stejnýho principu někteří nazývali OII Facelift OIII, nevim co s tímhle omlazovacím názvoslovím pořád všichni mají, asi si pak připadaj víc coolřidičBOB píše:Říct, že B7 je vlastně FL B6 z roku 2005 je hooodně odvážné tvrzení. Samozřejmě, je to po všech stránkách blbost - motory, haldex, kastle, technologie, podvozek, převodovky...
honziss píše:B7 je prevlecenej B6, motory a prevodovky jsou samozrejme novejsi, ale platforma stejna, stejnej pribeh jako audi A4. Jedinej zasadni upgrade je posun uchyceni motoru o kousek dozadu. Novej passat uz bude na MQB.řidičBOB píše:Říct, že B7 je vlastně FL B6 z roku 2005 je hooodně odvážné tvrzení. Samozřejmě, je to po všech stránkách blbost - motory, haldex, kastle, technologie, podvozek, převodovky...
O Volvo (XC70) jsem se zajímal - poskládal jsem si auto za téměř 2mio. Když jsem koukal, že v kolonce sleva je číslo 0, tak mi pán řekl, že Volvo je prémiová značka a že když čekám slevu, tak ať jdu k BMW. Nemusím říkat, že na tento přístup zvyklý nejsem...tudíž jsme si neplácli.