BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
merlin
Porsche Expert

Re: BMW Divize

Příspěvek od merlin »

N20 ma podla mna jednu velmi dobru vec a to je elektricke cerpadlo chladenia. okrem plynuleho nastavenia vykonu moze bezat aj niekolko minut po vypnuti motora a tak nedojde k miestnemu prehriatiu.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

merlin: To ale moc nesouvisi s prechodem od R6 k R4 turbo, ze ne? :) Krom toho elektricke vodni cerpadlo uz ma i N52 nekolik let...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
richard74
Autoškolák

Příspěvek od richard74 »

N20-Proste zacinaju vymyslat chujoviny a pomali ale iste sa vzdaluju tradici A nam nezostane nic ine len zmierit sa stym ze vsetky dobre auta uz boli vyrobene
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Trochu z jineho soudku. Reklama na BMW Z3 z roku 1996:

Proc to tu vytahuji. Provazi tento postesk http://www.autoblog.com/2011/03/09/opin ... -too-soft/ nad vyvojem BMW v poslednich letech. Autor na to hledi skrze marketing, nebot k tomu ma blize, ale jinak konstatuje prakticky totez co ja (a nejen ja) na toto tema z pohledu technickych zmen.

Zmena v zacileni BMW, ktera s sebou logicky prinasi i ustupky od nekdejsiho charakteru samotnych aut, je proste fakt. Samozrejme jinou otazkou je, jak ji kdo vnima, ale kazdopadne je to zajimave cteni...
Skanz3n
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

Pockajte ked pride nove BMW 3 ako FWD =))
Inak velmi sa mi paci nove slovenske heslo BMW: "Radosť dáva zo všetkého všetko" :-bd
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Ano, tato hesla me dojimaji, to uz nedava zadny smysl. V CR je alternativou tehoz "Radost Vam dopreje vsechno" - nic to nerika, ale radost, ta z toho cisi...
Skanz3n
richard74
Autoškolák

Příspěvek od richard74 »

Ano mozeme byt radi ze sa nam tie nove bmw nerozpadavaju pod zadkom ze tam zatial len sem tam niekde zavrze To je asi ta radost hlasana firmou
pjanda.Aky je podla vas motor V8 benzin neviem oznacenie Myslim ze sa zacal davat do pofaceliftovej 750,650 koncom roka 2005 Dozvedel som sa u bmw ze tam okolo 120tis km praskaju hlavy je to pravda Inak zatah zvuk super... teda podla mna lajka
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

pjanda píše:Trochu z jineho soudku. Reklama na BMW Z3 z roku 1996:

Proc to tu vytahuji. Provazi tento postesk http://www.autoblog.com/2011/03/09/opin ... -too-soft/ nad vyvojem BMW v poslednich letech. Autor na to hledi skrze marketing, nebot k tomu ma blize, ale jinak konstatuje prakticky totez co ja (a nejen ja) na toto tema z pohledu technickych zmen.

Zmena v zacileni BMW, ktera s sebou logicky prinasi i ustupky od nekdejsiho charakteru samotnych aut, je proste fakt. Samozrejme jinou otazkou je, jak ji kdo vnima, ale kazdopadne je to zajimave cteni...
V tom videu na konci. Ultimative Driving Machine. Presne opacne se dnes BMW snazi byt.
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

richard74 píše:Ano mozeme byt radi ze sa nam tie nove bmw nerozpadavaju pod zadkom ze tam zatial len sem tam niekde zavrze To je asi ta radost hlasana firmou
pjanda.Aky je podla vas motor V8 benzin neviem oznacenie Myslim ze sa zacal davat do pofaceliftovej 750,650 koncom roka 2005 Dozvedel som sa u bmw ze tam okolo 120tis km praskaju hlavy je to pravda Inak zatah zvuk super... teda podla mna lajka
nebo třeba 550i - N62, 4.8, 270kw :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

nechcem rypat, ale co takto pridieranie ventilov... celkom bezna zavada :-\
Odpovědět