Nevím o tom, že by jsi měl nějaký produkt z naší nabídky?msp_x píše:Jak bylo psano, pri omezenem hlaseni nelze odlisit, ktere usekovky se nehlasi, protoze nemeri a ktere v databazi chybi. Nove zprovoznene usekovky se dostavaji do databazi vzdy se zpozdenim, jak se je zrovna podari zjistit a nekdy to muze trvat i dele. Kdybych se spolehal jen na databazi, tak bych uz mel doma dopis Kralup, kde zrovna jela nova usekovka o ktere jsem predtim nevedel a v databazi nebyla.
Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Nemusim se ti s se vsim sverovat. Neco tez mivam na testovani.
Samozřejmě pokud jezdíš jako pak se nesmíš divit, že Ti přijde pokuta. Detektor není všmocný a pokud máš těžkou nohu na plynu, doporučím Ti jezdi o 10 minut dříve a máš to...
Naposledy upravil(a) gebic dne stř 21 kvě 10:00, celkem upraveno 1 x.
Tak nejlepší je jezdit podle předpisů, pak se nemusíš žádného dopisu bát. Ovšem pokud nebudeš mít domluvu s ČMI, že ti do databáze nahlásí každou schválenou úsekovku, tak se překvapení nedá nikdy zcela vyloučit. I když si myslím, že ve správné sekci správného fora se Kralupy řešily už v době zadání výběrového řízení........ Taky může být prodleva mezi výstavbou a startem komerčního provozu úsekovky.msp_x píše: Kdybych se spolehal jen na databazi, tak bych uz mel doma dopis Kralup, kde zrovna jela nova usekovka o ktere jsem predtim nevedel a v databazi nebyla.
No prave.x2005 píše:Ovšem pokud nebudeš mít domluvu s ČMI, že ti do databáze nahlásí každou schválenou úsekovku, tak se překvapení nedá nikdy zcela vyloučit.
Coz ovsem pomuze jak mrtvemu zimnik.x2005 píše:I když si myslím, že ve správné sekci správného fora se Kralupy řešily už v době zadání výběrového řízení........
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Správně, rozhádaly se ony, příště to napíši přesněji, aby mě nikdo nechytal za slovíčka.řidičBOB píše:S dodavatelem Beltronicsu jsem se nerozhádal, pouze už spolu nechodíme na obědy, což vám hodně leželo v žaludku
Dělejte prosím rozdíly mezi mrtvou hlavou detektoru v autě, na kterém bylo najeto cca 200t km a mezi novým detektorem, který byl prezentován jako jednička na trhu (byť na něm byl sotva pár dní), který vykazoval neúměrné množství FP a celkově nevyrovnané detekce. Vždyť nakonec to dospělo tak daleko, že ve velmi krátké době přišla nová (samozřejmě ještě víc jedničková) hlava...a to dokonce i s popisky, že se jedná o model CZ/SK
Ten nový detektor byl testovací kus, který měl bývalý obchodní partner na interní testování a získané informace pak zneužil v konkurenčním boji. Navíc to nebyla taková bota, jak se to snažil všude prezentovat, jednalo se o pár FP po Praze, kdy detektor reagoval na informační cedule v K band od Szieregy. Ke všemu se z této verze neprodal ani kus, protože než se rozběhl ostrý prodej, tak byla k dispozici nová verze antény, která tyto poplachy neměla.
A kdo si koupil Genevo predtím než se udála tato změna, která mu nevyhovuje, tak si může stěžovat na lampárně, že? Děkuji, předám dál zákazníkům ...VS* píše:navíc genevo se nikomu nenutí...pokud se někomu nelíbí jeho funkce tak si může koupit stingera kde tyto úsekovky hlášeny mít bude...ale podle mě to jsou gpsFP...
Právě proto by byla vhodná anketa, kde by hned bylo vidět, komu to vyhovuje a komu ne. Ideální by ovšem bylo, kdyby si tohle mohl vybrat zákazník přímo v menu detektoru.jancsi píše:Sam vlastnim G1 a hlasenie usekoviek, kde sa nemera mi vadi. A zbytocne to znervoznuje aj ostatnu posadku auta Takze po aktualizacii je toto prec? prijemna sprava Btw od coho ten nazov "EU usekovka"? Aky to ma vyznam a dovod uvedenych usekoviek... Diky moc za vysvetlenie.
"EU úsekovka" je pracovní název pro úsekové měření postavené z dotací EU, které nesmí být po nějakou dobu použito ke komerčnímu provozu, t.j. i k pokutování řidičů
To je fakt rada k nezaplacení, hlavně od někoho, kdo prodává antiradary i rušičky a na YT má hromadu videí, kde sám jezdi jak ... slušně řečeno nepředpisově.gebic píše:Samozřejmě pokud jezdíš jako pak se nesmíš divit, že Ti přijde pokuta. Detektor není všmocný a pokud máš těžkou nohu na plynu, doporučím Ti jezdi o 10 minut dříve a máš to...
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
ve svém okolí mám dost lidí co si G1 koupili a od nikoho jsem neslyšel že by si stěžoval na chybějící úseky...spíše si každý pochvaloval že nemusí zbytečně brzdit...většina totiž i když věděla o rozdílu v hlášení rychlosti tak upravovala rychlost.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
BTW, a na magistrale v Prahe smerom na Brno von z mesta, je to merany usek alebo nie? Podla stranok mppraha, sa stale meria len smer do centra.
E46 325i + E60 550i
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
MP Praha má vždycky pravdu
AR.CZ: panáčku - ujasněte si, co vůbec chcete...když jsem s ním chodil na obědy, tak vám to vadilo natolik, že jste to ventiloval i zde. Když se spolu nebavíme, tak z toho opět děláte událost století - jelikož již nejméně 2x jste to jsem, jen tak mimochodem, napsal.
Kdyby to pro vás bylo použitelné, tak dnes jsem se nebavil se svým psem a za trest ani nenakrmil rybičky!
AR.CZ: panáčku - ujasněte si, co vůbec chcete...když jsem s ním chodil na obědy, tak vám to vadilo natolik, že jste to ventiloval i zde. Když se spolu nebavíme, tak z toho opět děláte událost století - jelikož již nejméně 2x jste to jsem, jen tak mimochodem, napsal.
Kdyby to pro vás bylo použitelné, tak dnes jsem se nebavil se svým psem a za trest ani nenakrmil rybičky!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ale jakmile to zpoplatni tak prosim prosim o okamzite echo
btw vsimnul jsem si ze na magistrale v obou smerech u stredovych svodidel na urovni arkad smer centrum a ČP směr Brno pribyly takový ráhna vypadá to že s kamerou nebo něčím na konci, ale pouze pro jeden pruh...to měří překročení hluku nebo co?
btw vsimnul jsem si ze na magistrale v obou smerech u stredovych svodidel na urovni arkad smer centrum a ČP směr Brno pribyly takový ráhna vypadá to že s kamerou nebo něčím na konci, ale pouze pro jeden pruh...to měří překročení hluku nebo co?