Onboard videa
Re: Onboard videa
Mě se například jeho videa líbí, aspoň to tu není mrtvé. Navíc ne každý den jsou na silnici akční scény jak z kobry 11 a než se najde nějaký zabiják na silnici, tak se můžeš aspoň dívat na toto.
Navíc on se dává aspoň videa, mezitím co ty tu akorát máš blbé kecy. Nikdo tě nenutí se na to dívat.
Peace .
Navíc on se dává aspoň videa, mezitím co ty tu akorát máš blbé kecy. Nikdo tě nenutí se na to dívat.
Peace .
Normalni neni ten dement v tom Favoritu. Levoproudare clovek obcas potka, ale ti se po svetelne nebo zvukove houkacce odklidi, ale blb co jede v tandemu shodnou rychlosti jako auto vedle, to se jen tak nevidi.NoSwear píše:Nechápu význam podobného videa. Je to o ničem, za každou i sebemenší pí*ovinu tam káráš lidi, vše komentuješ a nakonec podjedeš 2 auta takovým stylem? To prostě není normální....Miloslav Durina píše:http://www.youtube.com/watch?v=Qa27IbTQCpo
ja vim, ke dnesku uz celkem 40 minut nudy
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Hlavne, ze tady minule pan Durina vykladal jak se musi jit ostatnim prikladem
Kazal, jak je absolutne nezbytne za jakychkoli okolnosti vzdy zastavit na stopce a u buzersemaforu, pritom mu zjevne dela problem rozlisovat bezne dopravni znaceni a ten odstavnacek byl taky zvlaste vypeceny
Kazal, jak je absolutne nezbytne za jakychkoli okolnosti vzdy zastavit na stopce a u buzersemaforu, pritom mu zjevne dela problem rozlisovat bezne dopravni znaceni a ten odstavnacek byl taky zvlaste vypeceny
Neočekávám scény z Kobry 11, ani jsem to nikde nenapsal. Takže se nauč nejprve číst.Arkis píše:Mě se například jeho videa líbí, aspoň to tu není mrtvé. Navíc ne každý den jsou na silnici akční scény jak z kobry 11 a než se najde nějaký zabiják na silnici, tak se můžeš aspoň dívat na toto.
Peace .
Ano, nikdo mne nenutí, ale když jsem se na to podíval, tak jsem měl právo na svůj názor. Nenávidím, když někdo komentuje něco, co ani neviděl - chápeš tu logiku nebo to jde mimo tebe?
BMW Driver M-B worker...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele: