Design...IMHO např. Mazda 6 a MB CLS Shooting Brake nemají dnes pokud jde o design (i vlastnosti v dané třídě...) moc konkurence. Já to sice moc nechápu, ale volba je zřejmě daná tím, že SUV se ti líbí, ostatní vlastnosti jsou podružné a není co řešit. Přeji dobrý výběr.mesje píše:A pre mna osobne ma dizajn vacsiu vahu, ako milion prkotin
Vyber vacsieho SUV
Re: Vyber vacsieho SUV
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Já taky nejsem žádný příznivec SUV a pro sebe bych si ho těžko koupil, ale argument "SUV se mi líbí a chci ho, kombi se mi nelíbí a nechci ho" je nejsilnější a nejlepší, jaký může být. Proti tomu se nedá nic říct.
Mimochodem, dnes jsem popojížděl v koloně za aktuálním Grand Cherokee a to auto fakt JE pěkné.
Mimochodem, dnes jsem popojížděl v koloně za aktuálním Grand Cherokee a to auto fakt JE pěkné.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Touareg bude dobra volba, len si to treba rychlo rozmysliet lebo zachvilu bude v predaji facelift a u toho pokazili prednu masku chromom...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Napada ma este MB R-klasse...aj ked sa uz nova neponuka, nejaky jemne jazdeny kus by vyhovovat snad mohol...
Malo to 4x4, priestorovo je to na o dost inej urovni a taktiez jazdne to bude lepsie a nevyzera to ako kombi, kedze to byt nemoze...
Malo to 4x4, priestorovo je to na o dost inej urovni a taktiez jazdne to bude lepsie a nevyzera to ako kombi, kedze to byt nemoze...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...