Dříve M135i, nyní ///M2

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Pajjoun
Mistr volantu

Re: 125d vs M135i

Příspěvek od Pajjoun »

Pěkný kola. Ale ani bych je moc nečistil. Jak jsou bělejší než lak, tak auto vypadá zašlý, ale trocha brzd na kolech a bude to parádní. :D
TSs
eMJe
Pan Řidič

Příspěvek od eMJe »

M.Z. píše:Netuším jakou mám specifikaci, zajišťuje mi je dvorní pneuservis. Bordel na kola sedá krásně, ale když se to aspoň 1x za 14dní očistí, tak se to dá udržovat. Schválně jsem si to stopnul a 1 kolo se dá přepucovat okolo minuty. :D
Bílá kola jsem jezdil na Zafiře, takže to pro mě není novinka.
Mala by na nich byt * tam pri napise znacky a modelu pneu ked je to BMW specifikacia, ale asi bude...
Alex89
Autoškolák

Příspěvek od Alex89 »

pavproch píše:Michelin Pilot Sport nebo Michelin Pilot Super Sport?

ty druhé mě zajímají....
Ahoj,

měl jsem oboje. Pilot Sport na Meganu RS a fungovali výborně. Michelin Pilot Super Sport jsem měl na STi a teď na M135i a nedám na ně dopustit. Prozkoušel jsem hodně pneumatik od PZERO přes Bridge, Conti atp..., ale žádné nefungovali tak dobře jako ty Pilot Super Sport.

Na mokru nejsou sice úplně top, ale na suchu absolutně bezkonkurenční (silniční) guma. Navíc nehučí, nepíská a cenově vychází taky hodně dobře. Když jsem teď měnil sjeté, tak PZERA stály o 100 Kč víc :-)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

thx
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Tak na mokru se mi zdají MPSS výborné, akorát jsem se vrátil ze Subaru akce do vrchu a musím se trapně pochválit prvním místem 5,3min, druhé EVO X +3 vteřiny, 3 STI cca +17s a to vše na dnešním chcanci. Gumy na tom mají taky velkou zásluhu, ovšem absolutně jsem nečekal, že za mnou zůstanou i podstatně silnější čtyřkoly a byl tam i 309kw Focus RS.
Docela slušný adrenalin, kopec se jel i směrem dolů.

http://subarufanclub.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=3299
Naposledy upravil(a) M.Z. dne ned 18 kvě 08:56, celkem upraveno 1 x.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Hmmm...skoda ze su k dispo az od 18"...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

MZ: Dobře ty. Na kopečku Subarufunclubu je na vodě potlouct zadokolou a ještě rozdílem třídy, to se asi neodpouští.

To se fakt jelo i dolu? :-o
RWD
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

JO, byl to docela masakr, retardéry (500kg balíky) byly tak těsné, že to trochu připomínalo jízdu zručnosti. Neskutečná klouzačka, rozhodovalo hlavně, kdo později brzdil do retardéru (celkem 5ks), trať přes 3km.
Já tomu nemůžu ještě dneska věřit, tam byli kluci ostřílení z různých akcí. Jel jsem to hlavně abych nerozbil auto, skončilo to jen napůl sklopeným zrcátkem o balík :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Alex89
Autoškolák

Příspěvek od Alex89 »

M.Z. píše:Tak na mokru se mi zdají MPSS výborné, akorát jsem se vrátil ze Subaru akce do vrchu a musím se trapně pochválit prvním místem 5,3min, druhé EVO X +3 vteřiny, 3 STI cca +17s a to vše na dnešním chcanci. Gumy na tom mají taky velkou zásluhu, ovšem absolutně jsem nečekal, že za mnou zůstanou i podstatně silnější čtyřkoly a byl tam i 309kw Focus RS.
Docela slušný adrenalin, kopec se jel i směrem dolů.

http://subarufanclub.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=3299
Jo určitě, nemyslel jsem to tak, že by nebyly výborné, ale určitě bych o nich na mokru neřekl, že jsou bezkonkurenční tak jako na suchu :-)

Hele nestalo se ti někdy u M135i, že se ti najednou rozjely větráky motoru a krom vypnutí motoru je nedonutilo nic se vypnout? Dnes se mi to stalo asi po 30 km co jsem jel na eco režim (10 stupňů a pršelo). Jel jsem pak schválně dalších 10 min v rozmezí 70 - 100km/h a pořád. Dalších cca 10 min jsem stál na místě a stejně pořád.

Dokonce se mi stalo na 3, že motor na chvíli ztratil výkon. Nedovedu si to vysvětlit. Přitom motor určitě přehřátý nebyl a filtr pevných částic to taky nemá, aby to něco vypalovalo...
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Nestalo, na eko režim jsem už nejel pěkně dlouho :D ale jestli to bude dělat, tak jedině servis, kolik máš najeto?
A nebyla to zapnutá klima? Vím, blbý dotaz, ale pro jistotu...
Může to být nějaká el. závada.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět