BMW Divize
Re: BMW Divize
N20 ma podla mna jednu velmi dobru vec a to je elektricke cerpadlo chladenia. okrem plynuleho nastavenia vykonu moze bezat aj niekolko minut po vypnuti motora a tak nedojde k miestnemu prehriatiu.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
merlin: To ale moc nesouvisi s prechodem od R6 k R4 turbo, ze ne? Krom toho elektricke vodni cerpadlo uz ma i N52 nekolik let...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
N20-Proste zacinaju vymyslat chujoviny a pomali ale iste sa vzdaluju tradici A nam nezostane nic ine len zmierit sa stym ze vsetky dobre auta uz boli vyrobene
Trochu z jineho soudku. Reklama na BMW Z3 z roku 1996:
Proc to tu vytahuji. Provazi tento postesk http://www.autoblog.com/2011/03/09/opin ... -too-soft/ nad vyvojem BMW v poslednich letech. Autor na to hledi skrze marketing, nebot k tomu ma blize, ale jinak konstatuje prakticky totez co ja (a nejen ja) na toto tema z pohledu technickych zmen.
Zmena v zacileni BMW, ktera s sebou logicky prinasi i ustupky od nekdejsiho charakteru samotnych aut, je proste fakt. Samozrejme jinou otazkou je, jak ji kdo vnima, ale kazdopadne je to zajimave cteni...
Proc to tu vytahuji. Provazi tento postesk http://www.autoblog.com/2011/03/09/opin ... -too-soft/ nad vyvojem BMW v poslednich letech. Autor na to hledi skrze marketing, nebot k tomu ma blize, ale jinak konstatuje prakticky totez co ja (a nejen ja) na toto tema z pohledu technickych zmen.
Zmena v zacileni BMW, ktera s sebou logicky prinasi i ustupky od nekdejsiho charakteru samotnych aut, je proste fakt. Samozrejme jinou otazkou je, jak ji kdo vnima, ale kazdopadne je to zajimave cteni...
Skanz3n
Skanz3n
Pockajte ked pride nove BMW 3 ako FWD
Inak velmi sa mi paci nove slovenske heslo BMW: "Radosť dáva zo všetkého všetko"
Inak velmi sa mi paci nove slovenske heslo BMW: "Radosť dáva zo všetkého všetko"
Ano, tato hesla me dojimaji, to uz nedava zadny smysl. V CR je alternativou tehoz "Radost Vam dopreje vsechno" - nic to nerika, ale radost, ta z toho cisi...
Skanz3n
Skanz3n
Ano mozeme byt radi ze sa nam tie nove bmw nerozpadavaju pod zadkom ze tam zatial len sem tam niekde zavrze To je asi ta radost hlasana firmou
pjanda.Aky je podla vas motor V8 benzin neviem oznacenie Myslim ze sa zacal davat do pofaceliftovej 750,650 koncom roka 2005 Dozvedel som sa u bmw ze tam okolo 120tis km praskaju hlavy je to pravda Inak zatah zvuk super... teda podla mna lajka
pjanda.Aky je podla vas motor V8 benzin neviem oznacenie Myslim ze sa zacal davat do pofaceliftovej 750,650 koncom roka 2005 Dozvedel som sa u bmw ze tam okolo 120tis km praskaju hlavy je to pravda Inak zatah zvuk super... teda podla mna lajka
V tom videu na konci. Ultimative Driving Machine. Presne opacne se dnes BMW snazi byt.pjanda píše:Trochu z jineho soudku. Reklama na BMW Z3 z roku 1996:
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
nebo třeba 550i - N62, 4.8, 270kwrichard74 píše:Ano mozeme byt radi ze sa nam tie nove bmw nerozpadavaju pod zadkom ze tam zatial len sem tam niekde zavrze To je asi ta radost hlasana firmou
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
nechcem rypat, ale co takto pridieranie ventilov... celkom bezna zavada