Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
nelze to pořešit nějakým unoverzálním doporučením. Mě třeba nevadí ono probliknutí nebo levej blinkr. Pokud to vidím a vidím, že to auto na to skutečně má, tak ho v klidu pustím a za ním se zařadím zpět. Pokud na mne ale bliká rozzuřené HTPčko z kopce, tak na něj taky seru, protože by mne následně jenom zdržovalo. Je to o odhadu situace, možností, atd. - jako u většiny "problémů" v provozu. Obecně ale nemám problém uhnout - je to mnohem snažší volba než se držet vlevo a vytvářet tak potencionálně stresovou situaci.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
som si myslel, ze po dobehnuti "kolony" troch aut, ktore v pravom pruhu cakaju na obehnutie (v lavom sa necaka), sa takisto automaticky zaradis do toho praveho, je tak?řidičBOB píše:Levý pruh není utvořen k čekání...ale k předjíždění... Ale přesně podle tvého popisu vznikají nesmyslné kolony.
ano, situacia nema jednoduche riesenie, prakticky ale ked kazde auto iduce za tym prebiehanim ide rychlejsie, tak ma pravo na lavy pruh. Inak prichdza o "poziciu".
E46 325i + E60 550i
-
- Autoškolák
... a máte to někdo na on-board videu?
Takže se nakonec v podstatě shodneme. Silnejší auta pouštím, ale přesto si nemyslím, že je korektní, aby poslední frajer v koloně, přestože má nejsilnější auto, vyblikával 10 aut, není na silnici sám.řidičBOB píše:nelze to pořešit nějakým unoverzálním doporučením. Mě třeba nevadí ono probliknutí nebo levej blinkr. Pokud to vidím a vidím, že to auto na to skutečně má, tak ho v klidu pustím a za ním se zařadím zpět. Pokud na mne ale bliká rozzuřené HTPčko z kopce, tak na něj taky seru, protože by mne následně jenom zdržovalo. Je to o odhadu situace, možností, atd. - jako u většiny "problémů" v provozu. Obecně ale nemám problém uhnout - je to mnohem snažší volba než se držet vlevo a vytvářet tak potencionálně stresovou situaci.
Problém je v rozdílné akceleraci, korektně se držící auta pro jistotu v levém, po dobu, než dojedou k pomalejšímu autu, je můžu s prstem v nose předjíždět zprava. Lidem chybí odhad.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Miloslav Durina
- Autoškolák
-
- Adept autoškoly
jako jo no Ale ten policajt na 80 pěkný. A blesk se mi taky líbilMiloslav Durina píše:
ja vim, ke dnesku uz celkem 40 minut nudy
- Miloslav Durina
- Autoškolák
no tak aspon necoadamzprahy píše:jako jo no Ale ten policajt na 80 pěkný. A blesk se mi taky líbilMiloslav Durina píše: ja vim, ke dnesku uz celkem 40 minut nudy
https://www.youtube.com/user/CammarroSS
Nechápu význam podobného videa. Je to o ničem, za každou i sebemenší pí*ovinu tam káráš lidi, vše komentuješ a nakonec podjedeš 2 auta takovým stylem? To prostě není normální....Miloslav Durina píše:
ja vim, ke dnesku uz celkem 40 minut nudy
BMW Driver M-B worker...