Onboard videa
Re: Onboard videa
A to já zas klidně uhnu a pak si ho vychutnám.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Taky trochu odlehčím a zároveň si načechrám vlastní peříčka - byl jsem v Mostě a zadařilo se. Tady naháněček se špatně řízeným cupovým cliem na slicku a pak dvě moje nejrychlejší kola dne (1:58.93): http://www.youtube.com/watch?v=0MDYUojov_E#t=11m10s
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Díky, jezdilo to suprově. Jinak stále ty stejné RS-R. Vzpomínané rýhy se ojely a teď ještě zbývá cca 2mm masa, takže ještě něco dají. Super čas hlavně padá na vrub 90kg spolujezdci, který auto stranově správně vyvážil a auto bylo na brzdách neskutečný - o řád lepší než jsem zvyklý. Jediná malá kaňka, že jsem prorazil pravou zadní gumu o obrubník...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
I z onboardu mi přijde, že si můžeš dovolit hodně velkou nájezdovou rychlost. Až jsem skoro čekal upgrade na něco přilnavějšího.
RWD
Tak příště pytel s pískem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Když mám hravou, tak to dělám takyM.Z. píše:A to já zas klidně uhnu a pak si ho vychutnám.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jako na to co ty gumy stojí, tak jsou super. A navíc byly od začátku do konce každýho stintu konzistentní. Jinak sice se zdá, že je nájezdová rychlost vysoká (viz to porovnání s cupovým cliem na slicku), ale v dalším stintu už do toho clia sedl někdo lepší a dal mi tak 1-2s na kolo (na každých brzdách a v každým zatáčce mě o třídu dojížděl).
M.Z.: jo nakonec po hrozným odlehčování budu dovažovat - zas je dobrý, že se to furt někam vyvýjí a nestagnuje to na místě...
M.Z.: jo nakonec po hrozným odlehčování budu dovažovat - zas je dobrý, že se to furt někam vyvýjí a nestagnuje to na místě...
marv píše:Standardní dálniční paradox.Bouso22 píše:Nechápu proč neuhnuli ?!
První auto jede s představou, že předjíždí a to dostatečně rychle. Ve zpětném vidí pouze auto za sebou, které jede s dostatečným odstupem. Vůbec mu/jí nedochází, že někoho může omezovat.
Druhé auto může být buď stejný jouda, nebo jen slušný řidič, který by rád jel rychleji (proto setrvá v levém, kde čeká, až se cesta uvolní), ale nechce se lepit/vyblikávat.
"Míra zavinění" pak s každým dalším autem v řadě klesá. Třetí řidič by klidně vyblikal jedno auto, ale nechce vyblikávat dvě atd.
BTW řidič auta za tebou si mohl úplně stejně ťukat na čelo, natáčet na kameru a vykreslovat šipky, kolikrát ty jsi mohl uhnout...
hmm.. tak to slušnej řidič asi nebude, protože slušnej řidič když vidí že se na něj někdo lepí tak aspoň uhne !! (a řekne si konečně je ten kokot pryč ) ale to tento případ asi nebude.
Nikdy neříkej, že něco nejde. Vždy se totiž najde iniciativní blbec, který neví, že to nejde a udělá to!!