Naposledy mi zvednul srdecni rytmus ridic dodavky na zacatku D5 v butovicich, ktery me zrejme nevidel, riznul tu prvni levou zatacku a tlacil me na svodidla. To bylo v nedeli po obede. Proc se na to ptas?Miloslav Durina píše:na to jsem se preci neptal
urcite bude zazitek, co rozbouchal pumpu
Onboard videa
Re: Onboard videa
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Miloslav Durina
- Autoškolák
jen takhonziss píše:Naposledy mi zvednul srdecni rytmus ridic dodavky na zacatku D5 v butovicich, ktery me zrejme nevidel, riznul tu prvni levou zatacku a tlacil me na svodidla. To bylo v nedeli po obede. Proc se na to ptas?Miloslav Durina píše:na to jsem se preci neptal
urcite bude zazitek, co rozbouchal pumpu
jel si svoje podle sebe no, tak proc te to rozcililo?
doufal jsem v prihodnejsi pripad, ale to je fuk
oc mi jde, ze tu mame nastavena pravidla, dana zakonem a at uz jsou jaka jsou, mela by se dodrzovat...
predstav si kdyby kazdy vemeno co drapne do ruky volant smyslelo jako ty, ktery ty zkusenosti a dovednosti treba sice mas ale na podstate to nic nemeni.
Vazne bys chtel, aby se vsichni vykaslali na znacky a pravidla a jezdili dle sveho uvazeni?
Citil by ses bezpecne jako ridic, chodec, cyklista?
A ted pro zmenu zapoj svuj mozek a mrkni znovu na ten prispevek cos psal prve
Vis co ctu (ne nutne jen) jako mlady jelitko co zabrousilo nahodou na forum?
"...picus Durina prudi s blbejma zakonama, zato honziss panecku to je nazor, budu jezdit jako on..."
a neni to zdaleka jen o foru a tom co napises, casto se nadava na policii, ze sami nerespektujou predpisy a po nas to vyzaduji - nejdou prikladem...
no a co ty? ostatni te totiz vidi a kdyz nemusis dodrzovat zakon ty, proc by meli oni?
a cekas od nich soudnost, rozum a pochopeni pro to, cos udelal a proc jsi to udelal?
dalsi vec, zkus se vcitit do role chodce/neridice (i kdyz to je z pozice ridice dost tezke uznavam), porad mas stejny nazor na prechody?
Porad jsi si jisty tim, ze ti tam nevleze a ze je pro nej vlastne pohodlnejsi pockat?
Zrovna tohle pravidlo je podle meho postavene tak, aby perfektne chranilo obe strany pred vzajemnym nedorozumenim
Ja se nechci hadat, jen se dlouha leta snazim lidicky vytahnout z pohledu "ja, ja, ja, ja nemusim, ja nechci, pro me je to zbytecnost, me to omezuje a brzdi, ja to umim i jinak a lepe" atd. atd.
No a co ti okolo?
Podle me nejvetsi problem ceskych silnic je, krome neznalosti predpisu, bezohlednost, kazdy se soustredi jen sam na sebe a neresi jaky dopad ma jeho chovani na okoli (nedivaj se do zrcatek - ostatni je nezajimaji, nedavaji prednost - on me vidi, tak zabrzdi atp.)
Smysleni lidu ceskeho je v prdeli, jakakoli moralka a disciplina jsou na nule (ne-li pod ni), ohybanim zakonu a pravidel se jen priklada pod kotel a kdyz uz nekdo vystoupi a rekne, ze to neni v poradku tak copak sklidi?
https://www.youtube.com/user/CammarroSS
Me to nerozcililo, na to jsem nemel cas, ja jsem se lekl ze me rozmackne o ty svodidla. Jediny co jsem stihnul bylo skocit na brzdu a kousek uhnout.
Pravidla - ty jsou nastavena univerzalne (jinak to ani nejde), jenze situace do kterych se na silnici dostavam jsou dosti subjektivni a proto striktni jednani podle univerzalniho pravidla je v nekterych situacich spatne. Priklad: vcera vecer na D1, nekde u velky bitese, smer praha, jsou tam pochroumany svodidla, je to v zatacce a na 200m je tam omezeni ze 130 na 80 a za dalsich 100m omezeni konci, nikdo tam nebrzdil, vsichni co jeli kolem omezeni ignorovali a misto bylo plynule prujezdne. Co se asi stane kdyz to tam nekdo v hustem provozu fakt zaslapne na tech 80? Opravdu to bude lepsi?
"Vis co ctu (ne nutne jen) jako mlady jelitko co zabrousilo nahodou na forum?
"...picus Durina prudi s blbejma zakonama, zato honziss panecku to je nazor, budu jezdit jako on...""
Vazne si myslis ze sem na forum chodej deti studovat jak se chovat v provozu? Nebud najivni!
Policie - travim na cestach hodne casu a vim co policie dela nebo nedela. Policie meri rychlost, policie vysetruje dopravni nehody, policie/celnici kontroluje dalnicni znamky. Videl si nekdy stat policistu treba u krizovatky s hustym provozem, ktera se ucpava protoze tam vjizdej lidi kdyz se nemaj kam dal pohnout? Videl si nekdy policistu stat u najezdu na dalnici a aspon napominat ty, co na ni neumi spravne najet? Hlidat bezduvodnou jizdu vlevo na viceproudych komunikacich mimo obec? Ze ne? Dopravni policie totiz u nas nefunguje. Tezko se lidem respektuje neco, co stoji za houby...
Po praze se pohybuju hodne jako chodec a cyklista, takze i v tomto smeru mam zkusenosti hodne. Muj nazor na prechody to nemeni ani v nejmensim. S ostatnimi v provozu se snazim vychazet, ne bojovat.
Pravidla - ty jsou nastavena univerzalne (jinak to ani nejde), jenze situace do kterych se na silnici dostavam jsou dosti subjektivni a proto striktni jednani podle univerzalniho pravidla je v nekterych situacich spatne. Priklad: vcera vecer na D1, nekde u velky bitese, smer praha, jsou tam pochroumany svodidla, je to v zatacce a na 200m je tam omezeni ze 130 na 80 a za dalsich 100m omezeni konci, nikdo tam nebrzdil, vsichni co jeli kolem omezeni ignorovali a misto bylo plynule prujezdne. Co se asi stane kdyz to tam nekdo v hustem provozu fakt zaslapne na tech 80? Opravdu to bude lepsi?
"Vis co ctu (ne nutne jen) jako mlady jelitko co zabrousilo nahodou na forum?
"...picus Durina prudi s blbejma zakonama, zato honziss panecku to je nazor, budu jezdit jako on...""
Vazne si myslis ze sem na forum chodej deti studovat jak se chovat v provozu? Nebud najivni!
Policie - travim na cestach hodne casu a vim co policie dela nebo nedela. Policie meri rychlost, policie vysetruje dopravni nehody, policie/celnici kontroluje dalnicni znamky. Videl si nekdy stat policistu treba u krizovatky s hustym provozem, ktera se ucpava protoze tam vjizdej lidi kdyz se nemaj kam dal pohnout? Videl si nekdy policistu stat u najezdu na dalnici a aspon napominat ty, co na ni neumi spravne najet? Hlidat bezduvodnou jizdu vlevo na viceproudych komunikacich mimo obec? Ze ne? Dopravni policie totiz u nas nefunguje. Tezko se lidem respektuje neco, co stoji za houby...
Po praze se pohybuju hodne jako chodec a cyklista, takze i v tomto smeru mam zkusenosti hodne. Muj nazor na prechody to nemeni ani v nejmensim. S ostatnimi v provozu se snazim vychazet, ne bojovat.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
vidis, to ja rad chodcovi spomalim, umoznim mu prechod, 90% chodcov kyvnutim ruky stale krasne podakuje, usmejeme sa na seba, ja pokracujem v jazde a vychutnam si krasny zvuk V8 pri odjazde. A aj z takychto peknych momentiek je den krajsihonziss píše:Blizim se k prechodu rychlosti 50 - 70km/h ke kteremu prave dosel chodec, za mnou nikdo nejede, chodec nezahajil prechazeni, takze nebrzdim a jedu dal. Ja nemrham energii a chodce tech 3 - 5 vterin zpozdeni nezabije.
E46 325i + E60 550i
Nejlepší jsou chodci, co po zastavení ukazujou ať jedeš...
Takhle se tam posunky zdržujeme několik sekund, někdy je fakt lepší se na ně vysrat.
Takhle se tam posunky zdržujeme několik sekund, někdy je fakt lepší se na ně vysrat.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Nechápu proč neuhnuli ?!
Nikdy neříkej, že něco nejde. Vždy se totiž najde iniciativní blbec, který neví, že to nejde a udělá to!!
Standardní dálniční paradox.Bouso22 píše:Nechápu proč neuhnuli ?!
První auto jede s představou, že předjíždí a to dostatečně rychle. Ve zpětném vidí pouze auto za sebou, které jede s dostatečným odstupem. Vůbec mu/jí nedochází, že někoho může omezovat.
Druhé auto může být buď stejný jouda, nebo jen slušný řidič, který by rád jel rychleji (proto setrvá v levém, kde čeká, až se cesta uvolní), ale nechce se lepit/vyblikávat.
"Míra zavinění" pak s každým dalším autem v řadě klesá. Třetí řidič by klidně vyblikal jedno auto, ale nechce vyblikávat dvě atd.
BTW řidič auta za tebou si mohl úplně stejně ťukat na čelo, natáčet na kameru a vykreslovat šipky, kolikrát ty jsi mohl uhnout...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mě taky vždy fascinuje, kdy za mě do kolony přilítne nějaký degen s autem s polovičním výkonem a začne mě (posledního) problikávat... Když se kolona rozjede a já přidám, tak on nestíhá...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time