prosim o radu pri koupi audi a 3 rv 2004

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
martosz
Dítě v autě

prosim o radu pri koupi audi a 3 rv 2004

Příspěvek od martosz »

zdravim mam takovi dotaz chci si poridit audi a3 rv. 2004 najeto kolem 170000 z nemecka. A chtelbych vedet jaky benzinovi motor byste me doporucili jestli 1.6 FSI nebo 2.0FSI Ajakou maji spotrebu cca. Zajimalo byme naco jaky motor trpi conanem odchazi atd... A nemate nekdo zkusenost stim kdyzsi ho nechate dovezt do CR od nejake firmi kolik to tak stoji dekuji za odpoved.
lupo222
Řidič začátečník

Re: prosim o radu pri koupi audi a 3 rv 2004

Příspěvek od lupo222 »

Já bych bral 1.6 úplně stačí a i spotřeba je lepší při klidné jízdě se dá jet za 5.5l/100, ale radši si vem s motorem 2.0Tdi bude mět lepší dynamiku a menší spotřebu. :)
Renault Clio V 1.0Tce - 2020
Honda PCX 125 - 2019
retron
Letec

Příspěvek od retron »

tak ja zrovna jedno takovy prodavam sice se zakladni 1.6 ale mam ji od nova
kdyz jsem to kupoval resil jsem to samy, dokonce jsem se svezl s 1.6 FSI v Touranu, a 1.9 TDI i 2.0 TDI v A3
nevyhoda obou FSI je ze je doporucovan benzin oč 98, vykonovy rozdil v 1.6 a 1.6 FSI je tusim az nad 5tis. ot. a je to znat. Zatimco obyc 1.6 tahne uz od neco malo nad 2 tis. ot. FSIcko je do 3500 naprosto tupé. Dalsi vec je ze slo o jedny z prvnich motoru s primym vstrikem v koncernu a proste ten motor potrebuje turbodmychadlo. Dal se tam podelavaly civky a vubec elektronika.
obe TDIcka byly hrozny dunihlavy, dvoulitr o neco lepsi. zere to podle zpusobu jizdy, 1.6 ka od necelych sedmi po deset ve meste stylem brzda plyn. FSIcko o neco min ale 98cky. U starsich 1,9 TDI se da jezdit i pod pet, 2,0 TDI kolem sesti.
takze z toho roku vyroby doporucuji pouze zakladni 1.6 anebo 1.9 TDI oba nesmrtelne motory, anebo 3.2 V6, z novejsich 1.4 anebo 1.8 TSI. 2.0 TDI se zezacatku strasne podelaval hlavne v passatu, turbo a vse okolo.
Dovoz z Nemecka zvladnes sam, najdi si neco blizko v Bavorsku nebo vychodnim Nemecku. Domluv se na prohlidce u Audi dealera, pak zaplatis zluty znacky se zelenou kartou za cca 100 EUR vc. pojistky a jedes domu, tady udelas dovozovou STK behem peti dnu kdy plati nemecky znacky a pak zajdes na magistrat pro velkej TP na coz maj lhutu mesic a pak finalne prihlasit na znacky.
Pokud bys mel zajem o ceskou od prvniho majitele:
http://auto.bazos.cz/inzerat/35116657/A ... rovano.php
Naposledy upravil(a) retron dne sob 10 kvě 09:05, celkem upraveno 1 x.
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

Auto pěkný, možná pro někoho kdo jezdí hodně klidně a málo může dávat smysl, ale cena mne pobavila. V říši jsou cca. za polovinu. No jsem zvědav na další vývoj.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Jelass
Řidič začátečník

Příspěvek od Jelass »

Z prvních let výroby ani 1.6 ani 2.0fsi.
Mondeo 2004 Turnier 2.0i
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008
Odpovědět