První auto ?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
expiry120
Dítě v autě

Re: První auto ?

Příspěvek od expiry120 »

Zdravým mondea bych nekupoval těm se serou motory moc se nepovedly
a Německých aut bych se nebal pokud to bude něco přiměřeně staršího nemel by bit ani servis moc Drahý např takoví mercedes 124 E to je tank my ho měly měl najeto 1600 000 km a jel by dal ale začal hnit
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

U Mondea se srali motori v minulím ťysýcyleťý ale toho sys asy nestačyl fšymnout kurva nauč se česki!
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
PajanH
Adept autoškoly

Příspěvek od PajanH »

snake300 píše:Jo asi tak. Já si sebou vezmu i nějakého zkušenějšího technika, protože já tady těm ojetinám něvěřím.
to děláš dobře. taky zkontroluj vin kód, abys nenalítl nějakýmu podvodníkovi a nekoupil třeba kradený auto. ono na jedný straně je si vybírat typ auta, ale pak je kolikrát horší ho sehnat v kloudným stavu...
Nabel
Autoškolák

Příspěvek od Nabel »

Jo jo. Není nad to mít omezený rozpočet, ale chtít raketu. Kamarád si taky jako první auto pořídil 3er za 200000. Za půl roku byl už asi 5x v servisu a dal do toho cca 50 navíc. A to s tím byl před koupí v servisu na prohlídku. Ale klidně si kup velké auto za 150000. Koneckonců první auto je zkušenost, tak to alespoň bude stát zato.
Jelass
Řidič začátečník

Příspěvek od Jelass »

Jsem chtěl navrhnout Corollu nebo Civic sedan, spolehlivé osvědčené ( ikdyž třeba šeredné ) vozy a pak čtu dál a koukám, že zase zabito prémií a vw. Tak hodně štěstí.
Mondeo 2004 Turnier 2.0i
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008
lupo222
Řidič začátečník

Příspěvek od lupo222 »

A co tak bmw 3?
Renault Clio V 1.0Tce - 2020
Honda PCX 125 - 2019
cajoch
Autoškolák

Příspěvek od cajoch »

mě se líbí jak každej co má 150 tyček chce výbavu, protože si na ní potrpí....šilhá po autech který stály nový 1.5 mio plus....chce to koupit za desetinu a špekuluje jak koupit takový, který ho pak bude stát jen benzín a gumy......

sháníte peerpetum mobile pánové, kdo nechce mít starosti, a´t dá 150 akontaci a splácí něco novýho s 5 ti letou zárukou...kdo chce luxus, velkej motor a nemá na něj se musí ohánět..:-)..tak!
Davcza
Autoškolák

Příspěvek od Davcza »

Naprostý souhlas
Odpovědět