IT poradna

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Arkis
Letec

Re: IT poradna

Příspěvek od Arkis »

Nainstaluj Google Chrome nebo Firefox a problém vyřešen ;). Pokud si ovšem chceš nechat IE, tak bych zkusil vymazat "cookies" soubory.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

taxem přišel sem na to sám svou zvýšenou ingteligencí.... už nepodtrhuje.... :twisted:

a vůbec, něco je systémově špatně... podle návodu staženého z ČSOB.cz pro IE 7 a 8 sem nastavil zabezpečení důvěryhodných serverů v IE10 a naporvé sem se čipovkou do banky přihlásil.... tohle není nomalní uďo.... :D

za mně teda programátorům v čsob aktuálně palec nahoru.... oproti potratu, jaký to byl ještě před pár lety.... ^:)^
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

hmmm, tak jako každá novinka, i IE10 má svoje mouchy..... např. oproti IE8 při čtení fora phpBB nezmění automaticky značku nepřečteného příspěvku na přečtený po rozkliknutí, přečtení a vrácení se tlačítkem "zpět" (IE8 to uměl), je nutno počkat cca minutu a dát refreš stránky....
Mattbaylesa
Řidič začátečník

Příspěvek od Mattbaylesa »

Při zapnutém AddBlocku se potlačená reklama počítá jako zobrazená? :-\
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

AdBlock neznám, ale tipuju, že to bude podbně jako můj AdsFilter a ten tu reklamu vůbec nedovolí načíst, čili samozřejmě ji ani nezobrazí
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

AdBlock blokuje reklamu přímo dle zdrojového kódu = nenačítá se = nezapočítává se za zobrazenou.
Proto taky hromada stránek "prosí" o vypnutí adblocku na jejich stránkách.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Vím, že tu sou převážně volnomyšlenkáři a tučnákomilci, ale třeba sa tu najde nějaká dobrá duša...

Potřebuju poradit s IE10 - oproti předchozím verzím doplnili jednu malou ale naprosto pííííčatou fíčuru, kvůli které sem už i zadal špatný příkaz do banky v IB: při vyplňování formulářů sa po vepsání prvního znaku objeví vpravo jakýsi pičatý křížek a nezmizí, dokud neklepnu myškou mimo vyplňované pole....

Obrázek

Lze v IE10 někde (kde?) tenhle pííííčovský křížek vypnout?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

fertig, vyřešeno

na živě.cz mi poradili...pravda, pro PC lamu mého formátu to bylo krapet bolestivé, ale povedlo se.... :mrgreen:
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Proč nikdy nebudu chtít W8 - do kamene tesat a pak poslat leteckou poštou do Redmontu (bez padáku)
Na internetu jsem zjistil, že nejsem sám komu Win8 vadí. Najdou se i lidé kteří jsou s osmičkama spokojení – proti gustu žádný dišputát. Ale mě nesedí... Proč? Prostě protože na pracovním stroji nechci žádné experimenty. Nechci veselou barevnou grafiku, nechci sdílet data přes mikrosofťáckej cloud, nechci operační systém vázat na emailovou adresu, nechci se znova učit jak skákat mezi aplikacema, a když už jsme u toho – nechci tam ani žádné předisntalované aplikace a programy. Od operačního systému vyžaduji jen dvě věci: Aby na něm běžely moje programy, a aby bylo skákání mezi programy za pochodu snadné asi jako zmáčknout alt-tab. A taky požaduji, aby to umělo pracovat ve woknech (sic!) naskládaných na ploše vedle sebe. Místo toho jsem s novým počítačem dostal systém, který nabízí tisíc nových píčovin, které ani zbla nepotřebuju, a to vše za cenu ztráty klidu a rovnováhy....
....
....Byznys je byznys, kurva! Mě opravdu nezajímá barevná grafika a animace, počasí a doživotní propojení s X-Box live, a zprávy ze světa showbusinessu. Já chci jen tu prachobyčejnou plochu s pár ikonkama. S mojima ikonkama. Obrázek na pozadí si dodám sám, děkuji...
Celé tu
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Je to v pii, ale budes si muset zvyknout

Nebo kupit mekbuk
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Odpovědět