Video a Nordschleife, the best of
Re: Video a Nordschleife, the best of
Ja si sve jezdeni obvykle nenatacim a na NS uz vubec ne, nebot je to tam o verejnych dnech formalne zakazane a s mou kamerou co zabere pul auta se to tezko skryje
Beztak je lepsi to zazit, i na videu je to porad jen teorie. Rad kohokoli svezu, nebo se s nim svezu a poradim jak co delat lepe. A nemusi to byt hned na Nordschleife
Beztak je lepsi to zazit, i na videu je to porad jen teorie. Rad kohokoli svezu, nebo se s nim svezu a poradim jak co delat lepe. A nemusi to byt hned na Nordschleife
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Neříkám, že není. Nicméně, když se člověk natočí, a pak se na to podívá ze záznamu, tak můžu snáze odhalit nezvyky a chyby co dělá atd atd
2.0i 107kW
Tak pokud to člověk má trochu v ruce a ví co od auta očekávat, tak nemá problém držet se i výrazně silnějších aut.
Tuhle sem byl v sosnový, a s Fabii sem si dával porše, baworáky atd atd a to jen proto, že řidiči byli sračky
EDIT: Jasně, nedělám si iluze, na NS nebo kdekoliv jinde by mi ujeli, ale sosnová není až tak o rychlosti, ale spíš o tom, jak to kdo má v ruce
Tuhle sem byl v sosnový, a s Fabii sem si dával porše, baworáky atd atd a to jen proto, že řidiči byli sračky
EDIT: Jasně, nedělám si iluze, na NS nebo kdekoliv jinde by mi ujeli, ale sosnová není až tak o rychlosti, ale spíš o tom, jak to kdo má v ruce
2.0i 107kW
buhzel nemuzu slouzit, nemam. myslim ale, ze zrovna v mem pripade by to bylo dalsi z edice "tak takto ne...".šmoula píše:No myslel sem spis od pjandy, Batmana, mmiry
co se tyce dodavek, i ty se na NS potkaji. i autobusy, karavany apod. poprosim ale tyto veci sem nedavat, protoze "perlicek" z NS je na YT tuna, rada z nich je zabavnych, ale nerekl bych, ze poucnych.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Dodávka na NS!
Uz je mi jasny kde ty PPLaci a jim podobny berou tolik sebevedomi
Uz je mi jasny kde ty PPLaci a jim podobny berou tolik sebevedomi
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
ona nahodou dodavka diky sve sirky v zatackach hodne vydrzi. Ze bych misto alfy vzal dodavku?
Vzpomínam, že jedno bylo a dostalo se i ven. Video se 130i. Ale kdyby se objevilo další, tak bych se na něj rád podíval.šmoula píše:No myslel sem spis od pjandy, Batmana, mmiry
TSs
Gan San + mokasíny + S2000 prototyp
jj, tohle video znam uz dlouho. nechapu, proc kolikrat nechava motor narazit do omezovace.
Autoforum.cz