BMW Divize
Re: BMW Divize
Viděl bych to tak + urethany. Předpokládám, že máš VDC tlumiče a coilover nepříchází v úvahu.
RWD
coilovery s elektronicky ovladanymi tlumici existuji, dela je bilstein, ale levna zalezitost to nebude.
ale s temi stabiky to asi bude taky pravda. osobne bych to ale neriskoval a zkusil pockat, co kdo vymysli ve svete.
ale s temi stabiky to asi bude taky pravda. osobne bych to ale neriskoval a zkusil pockat, co kdo vymysli ve svete.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
OK, sedím a čekám
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Mrknul bych, jestli někdo z osvědčených výrobců už nemá stabíky k dispozici a asi to risknul. Vzhledem ke svoru a nový sadě gum to bude za hubičku.
RWD
Při tom náklonu se udělali takový mezery mezi kolem a blatníkem, že mi při pohledu na náhled 3x2cm proběhla hlavou myšlenka: "Kdo ku... vzal na Czech Ring X-ko"?
http://nesva.rajce.idnes.cz/Czech_Ring_ ... C_7090.jpg
http://nesva.rajce.idnes.cz/Czech_Ring_ ... C_7090.jpg
RWD
někde sem čet, že na M135i sou k dipozici custom stabilk max dia 13 mm (serie 12mm), což sice (čtvrtá mocnina průřezu, že) znamená nárust tuhosti, ale ne asi až na žádoucí úroveň...
(upozorňuju, že mám sklerozu, neptejte se mně kde, kdy a jestli si to pamatuju správně)
(upozorňuju, že mám sklerozu, neptejte se mně kde, kdy a jestli si to pamatuju správně)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
rychly dotaz na google odhalil nasledujici.
stabiky H&R 28 predek, 20 zadek
obvykle montovany v kombinaci s H&R Sport pruzinami (snizeni 25 mm).
stabiky H&R 28 predek, 20 zadek
obvykle montovany v kombinaci s H&R Sport pruzinami (snizeni 25 mm).
prelozeno to znamena, ze v comfortu to jezdi jak v tovarnim sportu, sport samotny je tvrdsiRide in comfort is now more like how it was in sport with oem springs.
Even in comfort, corners flat and rear is much better controlled over uneven, poor surfaces. Traction is much improved, TC light flashing is almost non existent.
Sport mode, ride is firmer but still OK.
Autoforum.cz
aha, tak to asi byly průměry tyček stabilizátoru (o čom sem psal výše)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ale pokud se vymění jen stabíky (bez pružin, snižovat v žádném případě nechci, nevjel bych k baráku), tak to nemůže ničemu uškodit, ne?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
ne, ja ted na M3 taky menil jen stabiky (ostatne na WRX mam tez origo pera a silnejsi stabiky)
Autoforum.cz