Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
Funguje, kdybys dorazil, mohl sis to osobně vyzkoušet.
Jinak po cestě domů úsměvná příhoda s příslušníky. Po předjetí kolony aut, za horizontem měřili protisměr trojnožkou a k mému překvapení policajt (asi slyšel z dálky, že něco letí nízko nad zemí) sprintoval na druhou stranu, brzdil jsem až mi gumy zakvikaly a on se jen na nás zubil, tak nevím co to bylo za akci
Jinak po cestě domů úsměvná příhoda s příslušníky. Po předjetí kolony aut, za horizontem měřili protisměr trojnožkou a k mému překvapení policajt (asi slyšel z dálky, že něco letí nízko nad zemí) sprintoval na druhou stranu, brzdil jsem až mi gumy zakvikaly a on se jen na nás zubil, tak nevím co to bylo za akci
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jinak ano, akce se povedla. jeste jednou diky jardovi za organizaci. ja tam ale priste musim jet s necim, co tam bude davat smysl. jak jsem ti tak dnes zkusil, Mx-5 by mohla byt vhodny kandidat.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Taky poděkuji jardovi za organizaci a evlovi za pomoc s diagnostikou. Mým problémem byly zanesené svíčky, které po vypálení funguji opět bez problémů. Stejně jsem je měl v plánu vyměnit. Fotky upravím zítra.
smal se jak mesicek na hnuj Mohlo by to byt na kamere, jen to z ni nejak dostat sem.M.Z. píše: Jinak po cestě domů úsměvná příhoda s příslušníky. Po předjetí kolony aut, za horizontem měřili protisměr trojnožkou a k mému překvapení policajt (asi slyšel z dálky, že něco letí nízko nad zemí) sprintoval na druhou stranu, brzdil jsem až mi gumy zakvikaly a on se jen na nás zubil, tak nevím co to bylo za akci
jeste jednou velky dík vsem za paradni zazitky, kterych bylo dneska fakt plno
Mirek
Jo, bylo to super. Takze taky dekuji za usporadani teto akce a tesim se na dalsi.
Akce byla opět parádní. Dokonce i počasí vyšlo. A až na modrý poletující barel dopadlo vše dobře. Díky.
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Chlapi, pokud byste někdo měl nějaký video s tou mojí plechovkou v akci a poskytl, tak bych byl moc rád. Jízdních videí mám tři p..., ale všechno je zevnitř na jedno brdo, takže už to ani netočím. Zvenčí nemám skoro nic...
Jinak jsem ještě koukal na trochu dat a celkem to za mě bylo 90km po czechringu při spotřebě 27l.
Jinak jsem ještě koukal na trochu dat a celkem to za mě bylo 90km po czechringu při spotřebě 27l.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Mam jen jedno tragicke z mobilu, dal jsem ti to na yt, origo kdyztak poslu
Mirek