Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
když zbořím auto a nadýchám 2,5 promile. Zadrží mi řidičák rovnou? Co když ho u sebe nemám (zatajím že mám)? znamená to, že jak vystřízlivím, tak legálně jezdím až do doby správního řízení?
(já ne, já skoro abstinent )
Pravda vyděsí
dodatek k brusovo dotazu: nikoho, ani sebe přitem nezraním...
já taky ne, já su (z moci lékařské) už taky skoro abstinent
já taky ne, já su (z moci lékařské) už taky skoro abstinent
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
V sobotu je na czechring nejake testovani - co to znamena? Je to stejne jako trackday?
- GeneHawkins
- Letec
No jasně! Koukni na Janouška!Brus píše:když zbořím auto a nadýchám 2,5 promile. Zadrží mi řidičák rovnou? Co když ho u sebe nemám (zatajím že mám)? znamená to, že jak vystřízlivím, tak legálně jezdím až do doby správního řízení?
Ahoj, nevite jestli je 18.4.-21.4. nejaky trackday nebo jizdy verejnosti na sosnove, myte, czechring nebo most? Nejsem proste schopny to na jejich webech nikdy najit a pak me to utece
kams jel v tom hradci? pred vodou jsem na tebe maval, at odbocis za nama na ten obed a absolutne sis me nevsiml. mozna jsem si mel radeji lehnout na cestu, ale vsichni ostatni me zaregistrovali a odbocili
Mirek
No jsem te proste nevidel, achjo, tak co uz se da delat, tak treba pristi rok to uz zvladnu
Verejne z tohoto meho selhani obvinuji mouchu
Verejne z tohoto meho selhani obvinuji mouchu
Používáte někdo Turtle wax? http://autokosmetika.heureka.cz/turtle- ... inal-vosk/
Co jsem se díval na videa, tak by mělo jít o velice jednoduchou aplikaci vosku. Má někdo nějaké zkušenosti?
Co jsem se díval na videa, tak by mělo jít o velice jednoduchou aplikaci vosku. Má někdo nějaké zkušenosti?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Rychlodotaz...jak sa prejavuje vysypany kat? Je ho pocut klepat? Mohol by dusit motor, tym ze nepusti spaliny prec?
Jak to najlepsie zistit? Iba na emiske?
Diky
Jak to najlepsie zistit? Iba na emiske?
Diky
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- GeneHawkins
- Letec
Projevuje se různě, ucpat může, odpojit před ním a projet.