Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
s ním bych si nedal ani vodu..
budu celou noc jen vrátný takže spánku se moc věnovat nebudu dneska, uvidím ráno jak na tom budu no.. samozřejmě se budu snažit na pár koleček aspoň přijet
budu celou noc jen vrátný takže spánku se moc věnovat nebudu dneska, uvidím ráno jak na tom budu no.. samozřejmě se budu snažit na pár koleček aspoň přijet
SSS - vdechne tě do života
Spíš se mu nechtělo, když koupil Braidy mít je v garáži.jarka píše:M.Z.: příkladný přístup .
RWD
Tak sem chtěl vyrazit teď a musím ještě jinam, takže to nedavam chjo
SSS - vdechne tě do života
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Prijemnú zabavu aktuálne účinkujúcim
Bude v pláne akcoska aj cez letne mesiace nejaky den? Snad sa konecne dostanem do CR v nejaky ten den a uz by si zasluzilo auto okusit okruhovy asfalt, ked uz ho zazil aj Astmatik
Bude v pláne akcoska aj cez letne mesiace nejaky den? Snad sa konecne dostanem do CR v nejaky ten den a uz by si zasluzilo auto okusit okruhovy asfalt, ked uz ho zazil aj Astmatik
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak jsem dorazil domů, bylo to fajn, žádné karamboly, pohodička. Dokonce jsem poznal legendu Evla
Braidy dorazí v pátek, Falkeny fungují celkem slušně, je to dobrá možnost vedle Pilotů.
Braidy dorazí v pátek, Falkeny fungují celkem slušně, je to dobrá možnost vedle Pilotů.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Taky už jsem doma, gumy přehozené a dofouklé - jsem dokonale zničenej, opět super ježdění jako vždycky.
M.Z.: to příkladný chování 135i s lsd ve smyku pod plynem mě dolomilo směrem k rwd . Ještě jednou děkuji pěkně.
M.Z.: to příkladný chování 135i s lsd ve smyku pod plynem mě dolomilo směrem k rwd . Ještě jednou děkuji pěkně.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Já to nepoznám, páč nevím jak se to chová s open diffem, ale tohle celkem šlo .d1.8t píše:Takže ten šnek funguje?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).