Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
Hoši co já musím podstupovat, abych dodržel slovo...
Cca do 18h musím tvrdnout v práci (ale to bych dneska zůstal asi stejně) čekám na ty gumy. Disky klasicky dorazí asi až ve čtvrtek, takže musím nechat z origo sundat Piloty a ty pak obout na Braidy a jezdit na nich normálně v provozu. Můžu si pak podle nálady volit, s jakýma kolama budu jezdit...
Kdybych vás nemohl najít, budu telefenovat. Budu hledat směr letiště.
Cca do 18h musím tvrdnout v práci (ale to bych dneska zůstal asi stejně) čekám na ty gumy. Disky klasicky dorazí asi až ve čtvrtek, takže musím nechat z origo sundat Piloty a ty pak obout na Braidy a jezdit na nich normálně v provozu. Můžu si pak podle nálady volit, s jakýma kolama budu jezdit...
Kdybych vás nemohl najít, budu telefenovat. Budu hledat směr letiště.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
parada. kdyz pojedes pres hradec jako po staru na prahu, tak uprostred mesta dojedes k OMV. muzem si tam dat spicha.
https://www.google.com/maps/place/%C4%8 ... f7e752de41
https://www.google.com/maps/place/%C4%8 ... f7e752de41
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
M.Z.: příkladný přístup .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
No, ale pak jeste potrebuju dojet domuRiley píše:Musí. Já jiný nemám .
Já taky. A pak s tím ještě týden jezdit, než dojdou nové . Možná bude čas vytáhnout kolo .evlo píše:No, ale pak jeste potrebuju dojet domuRiley píše:Musí. Já jiný nemám .
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
Mira: budu volat, jak mi to vychází. Auto jsem právě dal do pneuservisu, tak už mi je tam šroubujou.
To bude paráda, na nových, nezajetých gumách... snad nebudu moc zdržovat
To bude paráda, na nových, nezajetých gumách... snad nebudu moc zdržovat
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
dokud z toho nelezou dráty, tak je to v pořádku. A u drátů je hlavní věc na to příliš nešahat, protože se to snadno zaryje do rukyevlo píše:No, ale pak jeste potrebuju dojet domuRiley píše:Musí. Já jiný nemám .
Pravda vyděsí
u mě to vypadá, že budu celou noc vzhůru a do postele se dostanu někdy v 8 ráno tak uvidím jestli pak po deváté vstanu nebo ne
SSS - vdechne tě do života
Doporučuju nechodit do postele. Na okruhu snad mikrospánek nechytneš
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Moucha: to už kalíš s Milošem, nebo co?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).