Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
Já toho moc nenajezdim, jen jsem poo(u)pravoval něco na autě a potřebuju vědět co upadne před květnovým výletem na jih
Mohl by pořadatel dat rekapitulaci, kolik lidí je hlášeno a kolik plus minus budou náklady na jednoho účastníka teď v sobotu 16.4. Na czechring?
Mohli bychom prosím bez povinností a bez nároků hned zítra ráno vystoupit z EU?
Tak beru zpět, 16.4. Je středa a pracovní den a dovolenou si vzít nemůžu.
Mohli bychom prosím bez povinností a bez nároků hned zítra ráno vystoupit z EU?
I když nemůžeš, tak to vychází na 5000,-Kč/počet lidí na jednoho účastníka za 3h ježdění. A pořadatel tam žádný není, bo by to už zavánělo nějakou zodpovědností - pouze se sejde pár lidí si s rozumem zajezdit na vlastní triko.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Je to ohrožené, nemám ještě doma kola a v týdnu bude fofr, ale udělám pro to maximum. 100% budu vědět až v úterý
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
No koukám, že už asi nemá smysl tě přemlouvat, že by to šlo na normálním obutí... Tak snad všechno klapne.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Ja taky nemam kola, vpodstate ani auto, dovolena nejista, ale docela s tim pocitam
marku nestvi a dojed. domluvime NS.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Hele, k přemlouvání bude příležitost v úterý
P.S. budu se snažit.
P.S. budu se snažit.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .