Dobrý den,
prosil bych o radu. Přišly mi dopisy, ve kterých stálo, že jsem v překročil povolenou rychlost v Praze, bylo to pouze přes SPZ která je na moje jméno,ale žádná fotka k tomu nebyla. S tou rychlostí to pravda, proto jsem se taky nehádal a peníze jsem poslal na účet. Avšak jsem dostal dvě rozdílné pokuty pod jiným jednacím číslem, které byli totožné v čase místě i rychlosti tak jsem zaplatil pouze jednu. Teď jsem byl poslán do správního řízení za nezaplacení jedné z těch pokut. Známý mi řekl že jsem neměl platit ani ty co jsem už zaplatil a měl jsem se hádat. Je to má první pokut a proto zde žádám o radu.
děkuji
správní řízení
Moderátor: řidičBOB
- GeneHawkins
- Letec
Re: správní řízení
To je dobrý! Nejsou tam dva radary?
Nene nemĕly by, dostal jsem na stejnym miste jeste jednu pokutu a ta byla pouze jedna
Vzhledem k tomu, že ty pokuty chodí obvykle s několikaměsíční prodlevou, tak si vem řidičák a běž se jim představit
Já dostal dvě pokuty za zastavení na zákazu zastavení. Zastavil (nevědomě) večer v 8 a v 9 mi tam dali papírek. A ten samý papírek mi dali v 10 ráno. Za to samý. Úředník jenom procedil mezi zubama něco ve smyslu "kreténi" a řekl ať zaplatím jedno a druhý že stopí.