Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
francis
Mistr volantu

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od francis »

Tady je test hatche, kdyby se hodil http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... besile-ne/
Mirek
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Články můžu číst kdykoliv, spíš bych chtěl nějaké osobní zkušenosti od někoho...
retron
Letec

Příspěvek od retron »

kombajn se v RS nedelal
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Ale dělal. Přesně to bylo Škoda Fábia II 1.4tsi RS 132kW kombi. Mluvím o dvojkové fábii s benzínovým motorem. Ne o 1.9tdi RS (rychlé saze), které se dávaly do první generace fábií.
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

To auto ma jednu zasadni nevyhodu - automatickou prevodovku.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

7 stupňové DSG beru spíš jako výhodu, protože má řazení na pádlech za volantem.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Nejake skusenosti s nou mám a popravde ma nechala dost chladnym...
Ano motor s tym dokaze zacvicit, ale totalne mu chyba charakter, k tomu trochu zmetene DSG (iked ja osobne automat fakt ne), no najhorsie na mna posobila kombinacia mrtveho riadenia, vysokej kasne a uskakaneho podvozku. Posobilo to ako vysoka koza. Jednalo sa o kratku Fobiu...

A taktiez fabia a ani vo verzii kombi mi nikdy zrovna rodinne neprisla, to si vyzaduje ist o kategoriu vyssie si myslim.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Škoda, že máš takové negativní zkušenosti. Hodně se mi líbí. Myslím, že prostorově by nám stačila - teď jezdíme ve feldě a i ta nám více méně stačí. Je mi jasné, že to nebude jako moje minulé auto (Chrysler Pacifica 3.5),no to minulé auto šlo z domu kvůli ceně provozu. Tudíž čekám, že s 1,4 by to mohlo být lepší. Rozumějte, že nejsem žádný závodník, který se jezdí vyřádit na okruh. No zase felda je svým výkonem úplně nedostačující (50kW). Pokud si všichni sedneme do auta (3 dospělí) a naložíme nákup, tak má felda co dělat.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Proste mi neprisla ani sportova, abi rodinna, ani pohodlna, alebo urcitym sposobom aspon uvolnena.
Prisla mi proste husto-krute nijaka, nevedel som najst situaciu v ktorej by som si mohol povedat, ze ano, teraz funguje podla mojich predstav...niekto iny moze mat inu skusenost, preto aj napriek tomu odporucam vyskusat.
Myslim, ze aj obyc Golf, FoFo, Octa(najlepsie s 1,8TSI) s nejakym silnejsim motorom bude vyhovovat viac.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Určitě ji vyzkouším, ono taky vybírat auto jen podle textu je o ničem. No prvně je nejlepší je si to nějak uspořádat a vědět co od toho čekat, než otravovat hned v prodejně. Jasně že v koncernu jsou tuny dalších podobných aut, no fábka mi padla hned do oka, protože ji máme v práci (1,2TSI 77kW). Myslím, že by mi klidně stačila i ta služební fábie, ale s tou nebude taková sranda a určitě bude hodně ztrácet výkon se zátěží.
Odpovědět