Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
gebic
Pan Řidič

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od gebic »

Je potřeba nový Protector 2 a novou M+ anténu. Dále ALP jednotku. Tedy upgrade celkem zásadní. 1.4 april se nepovedl. Za měsíc se těším na obličej jednoho uživatele. ;-).
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:Takže homologován není. ... Homologovat antiradar jako multifunkční zařízení, to chce opravdu hodně myšlení. ... Chápe to snad každý, kdo nemá v hlavě Marxismus-Leninismus ze studií v CCCP.
Takže homologován je, stejně jako AL nebo LI! Naopak, homologovat antiradar jako radarový detektor, který je zakázaný ve většině Evropy, to je teprve terno. A mimochodem, byl jsem prvním studentem na škole, který po roce 1989 odmítl navštěvovat vědecký komunismus a dělat z něho státnici. :p
řidičBOB píše:Když už se chcete motat do věcí, o kterých nic nevíte (což je mimochodem vaše doména) a něco dáte do uvozovek (nevím, jak v ruštině, ale v češtině zcela na 100%), tak to obvykle znamená citaci přesnou. A tuhle větu jsem já v podpisu neměl, blbečku. :p
Také jsem necitoval váš podpis, ale zkopíroval jsem určitý text z FB, takže je to citace přesná: https://www.facebook.com/permalink.php? ... 9704135210
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ti zapálení svazáci, co po roce 1989 jako první dělali cokoliv "protistátního" - z těch mi je nejvíce na blití. Myslel jsem si, že jste typický převlékač kabátů - nejdřív rudej a pak vlastně disident. Kdyby jste byl skutečný frajer, tak to uděláte už před rokem 1989, ruďochu. :ymcowboy:
O vaší bolševické minulosti už raději neříkejte nic nebo se fakt pobleju. Všechny asi více zajímají videa/zkušenosti s tím podpultovým Stingerem VIP nebo se Stinger Laserem, který je to NEJ pod sluncem, ale naživo ho ještě snad ani nikdo neviděl a slyšel jsem, že i vy ho zákazníkům moc nedoporučujete, protože to prostě ruší blbě a raději nabízíte LI/AL 8-x
Mimochodem - který Stinger komunikuje v Cz jazyce? Který Stinger má aktivní databázi, když její tvořitel nezná ani rozdíl mezi kamerou na červenou a stacionárním radarem? Který Stinger umí být propojen s rušičkou, která je skutečně funkční? Je trošku blbý, že tohle vše ten hobby market produkt zvládá levou zadní, ne?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

kura chlopi to mi nedělajte... sem tu aprílovou zprávu o testování MultyCD PČR vzal vážně.... :ymblushing:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Ti zapálení svazáci, co po roce 1989 jako první dělali cokoliv "protistátního" - z těch mi je nejvíce na blití. Myslel jsem si, že jste typický převlékač kabátů - nejdřív rudej a pak vlastně disident. Kdyby jste byl skutečný frajer, tak to uděláte už před rokem 1989, ruďochu. :ymcowboy:
O vaší bolševické minulosti už raději neříkejte nic nebo se fakt pobleju.
Ne, to nebyla žádná zásadovost, jenom mi přišlo naprosto zbytečné studovat nějaký vědecký komunismus a ještě z toho na technické VŠ dělat státnici. Bolševická minulost? Studium na technické VŠ v Rusku? Pokud bych měl opravdu v rodině nejakého významného komunistu, tak bych studoval na Západě jako dětičky agentů STB a komunistických funkcionářů.

Ale nedivím se, že někdo s jednodušším myšlením má problém něco takového pochopit. Je to ale stejná blbost, jako bych já tvrdil, že ten kdo obchoduje s Itálií je zločinec a zakuklený mafián, který pod rouškou normální firmy obchoduje s drogami, bílým masem a pere špinavé peníze. ;)
řidičBOB píše:Všechny asi více zajímají videa/zkušenosti s tím podpultovým Stingerem VIP nebo se Stinger Laserem, který je to NEJ pod sluncem, ale naživo ho ještě snad ani nikdo neviděl a slyšel jsem, že i vy ho zákazníkům moc nedoporučujete, protože to prostě ruší blbě a raději nabízíte LI/AL 8-x
Stačí říct, něco natočím a postnu, ale s tím podpultovým Stinger VIP máte pravdu, zájem je větší než jsem čekal a většinou je zarezervovaný dříve než dorazí od dodavatele, takže jej zatím ani aktivně nenabízím. Pokud byste ale moc chtěl, příští týden má dorazit další zásilka, tak bych možná jeden pro vás dokázal odložit. :D

Stinger Laser je na běžné měření dostačující, ale v porovnaní třeba s LI je dost drahý a nedosahuje takových parametrů jako LI, takže kdo chce ušetřit a netrvá na kompletním řešením od Stingeru, tak mu nabídnu Stinger + LI, ale většina si raději připlatí a vezme SL. Přímé srovnání s AL/LI není dost dobře možná, protože SL nemá testovací režim trvalého měření.
řidičBOB píše:Mimochodem - který Stinger komunikuje v Cz jazyce? Který Stinger má aktivní databázi, když její tvořitel nezná ani rozdíl mezi kamerou na červenou a stacionárním radarem?
Stinger VIP má CZ menu a brzo bude mít i CZ Voice. Stinger Card má jenom audio výstup, takže nějaké CZ Voice je pro něj irelevantní. Pojem aktivní databázi neznám, co tím asi pan suterén myslel? :-\
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To je zase snůška hoven... :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
sune2009
Řidič začátečník

Příspěvek od sune2009 »

řBob: já jen čekám,kdy Tě zase osočí z toho,že jsi zaujatý a nadržuješ druhé straně.Pak to samé se stane na druhé straně a člověk,aby se v tom vyznal. :))
Ale ať nejsem jen OT...
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Já bych všechno co se netýká AR techniky promazal...

Jinak kdysi zastoupení stingeru tvrdilo že je dobrá komunikace s výrobcem stingeru...tak co jim prostě zavolat a říct že by měli udělat SW pro laser kde to bude rušit trvale...na testy to bude ideální a zákazníci to taky jistě využijí. Ostatní výrobci trvalé aktivní režimy mají tak by to neměl být problém ani pro stinger.

Dnes je jasná jednička v laser ochraně PRIORITY. Tak se ani 3 čidla SL nedostanou na výkon ALP singlu.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

sune2009 píše:řBob: já jen čekám,kdy Tě zase osočí z toho,že jsi zaujatý a nadržuješ druhé straně.Pak to samé se stane na druhé straně a člověk,aby se v tom vyznal. :))
To je jednoduché - řB se postupně rozhádá se všemi, takže nakonec mu opravdu nezbude nic než být "objektivní" a nestranit nikomu.
VS* píše:Já bych všechno co se netýká AR techniky promazal...

Jinak kdysi zastoupení stingeru tvrdilo že je dobrá komunikace s výrobcem stingeru...tak co jim prostě zavolat a říct že by měli udělat SW pro laser kde to bude rušit trvale...na testy to bude ideální a zákazníci to taky jistě využijí. Ostatní výrobci trvalé aktivní režimy mají tak by to neměl být problém ani pro stinger.

Dnes je jasná jednička v laser ochraně PRIORITY. Tak se ani 3 čidla SL nedostanou na výkon ALP singlu.
Mám na to úplně stejný názor a nejsem to já, kdo neustále tady začíná s OT.

Komunikace se Stingerem je dobrá, ale bohužel neovlivním to, co pokládají za prioritu. Trvalé rušení pro ně prioritou není a místní žabomyší války jestli je lepší Beltronics nebo Stinger, respektive Antilaser nebo Stinger Laser jsou pro ně nepodstatné. Mají dostatečný odbyt pro své výrobky a nepotřebují přitom znevažovat konkurenci. Stinger VIP je nyní jenom na objednávku a na zboží se občas musí čekat i několik týdnů.

Rovněž nemají potřebu dokazovat zákazníkům, že jenom jejích zboží je to nejlepší a všechno ostatní nestojí za řeč, jak to dělají někteří prodejci na zdejším trhu a já mám na to stejný názor. Prostě někomu vyhovuje Stinger, někomu Beltronics, někdo preferuje Antilaser, jiný zase Interceptor. Zrovna teď testuji STi-RM+ a ALP Triple, které si vyžádal dlouholetý zákazník a nemám problém mu dodat to, co chce.

VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

testujete? A jaké jsou vaše závěry v testu STiRM+ a Prio?

Ještě mu můžete zkusit nabídnout upgrade na P950MAL kde to bude mít i s GPS v jednom kompletu a diskrétní instalací bez ovladačů a v češtině :-D
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Odpovědět