S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Tak to snad je jasný, že takové nové auto jako Tvoja Z4 bude fungovat, ne?
I můj třicetiletý Fiat Spider dnes po zapojení baterky naskočil na první otočení klíčem a pěkně jsme se projeli A mechanismus stažení střechy funguje taky vždycky perfektně, teda pokud mě zrovna nebolí ruka
Ale jinak ANO, sézóna "oben ohne" je tu.
I můj třicetiletý Fiat Spider dnes po zapojení baterky naskočil na první otočení klíčem a pěkně jsme se projeli A mechanismus stažení střechy funguje taky vždycky perfektně, teda pokud mě zrovna nebolí ruka
Ale jinak ANO, sézóna "oben ohne" je tu.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
no právě, že je nové" čili moderní čili plné elektroniky... a já prostě měl strach, že 4 měsíce bez proudu ta elektronika neudejchá...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No, ta německá elektronika (rozuměj: ta, kterou vyrobili v Číně pro Turky, kteří pracují v Německu v továrnách vlastněných saúdskoarabským kapitálem) to asi zvládá
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Rád bych napsal, že jsem tento víkend zahájil sezónu nahoře bez, ale já tak jezdil v listopadu, prosinci, lednu i únoru
Zimní pauza je pro sraby. Obzvlášť v zimě jaká byla letos..
Zimní pauza je pro sraby. Obzvlášť v zimě jaká byla letos..
2.9T RWD
Tak minulý týden proběhl servis a renovace laku a interiéru a zas to vypadá jinak,jen asi budu muset tuhle sezonu dát na těhlech kolech,jen seženu jiné zadní pneu.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
už sem to psal i do bmw divize, že dyž zítra nebudou padat trakače, taxa asi neudržím....
@bea: Jakeho mas spidera? 850, 124?
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
pavproch píše:už sem to psal i do bmw divize, že dyž zítra nebudou padat trakače, taxa asi neudržím....
nepadaly....
první jarní brázda vyorána..... řidičsky vděčných a krásných 240km po okolí, převážně II+III+IV tř. ..... opět sem se zamiloval....
Brus: s tím M-paketem a stavitelným podvozkem by to chtělo aspoň 18",možná by to sneslo i 19" opět,pač je tam trošku jiný podvozek než při koupi,kdy to bylo opravdu dost dole a nedalo se s tím projet vůbec nic...
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"