Vzducáč
-
- Adept autoškoly
Vzducáč
Zdravím chtěl bych se poradit mám kiu ceed rok 2006 motor 1.4 a rozhodl jsem se měnit vzduchový filtr bohužel než dorazí noví tak to bude trvat cca měsíc a mně doma leží auto bez filtru chci se proto zeptat že u más ve městě prodávají vietnamci otevřené filtry a zda by sem ho tam na ten měsíc mohl mít aniž by udělal nějakou škodu je docela solidně udělaný je opletený z obou stran jak zevnitř tak zvenenčí a filtrační hmota je taková modrá bavlna nebo co.myslíte že by to ustálo kdybych ho napustil ještě olejem?
Re: Vzducáč
Co to je za nesmysl že dorazí za měsíc? To musí mít každý eshop s autodíly.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
-
- Adept autoškoly
já ho mám ojednaný z anglie ještě s nějakýma věcma jako vačky hlava výfuk katík volant v kůži páku ruč.brzdy v kůži dotyk rádio i se senzorama pak jinej palubní počítač a budíky z nového ceedka ty digitální a vše mi příde tak že to jen vymotuju,zacvakam a namontuju tak to bude trvat trochu déle no
lepší než abych to dělal doma na koleni
-
- Adept autoškoly
jen chci vědět jestly mi to neudělá nějakou paseku v motoru
Je ti snad líto do té doby koupit za 3 kila normální filtr než čekat co udělá šmejd z tržnice? Třeba z něj něco opadá do sání a udělá víc škody než kdyby tam nebyl vůbec. Hodláš se rýpat v motoru a přitom nemáš jasno ani jestli potřebuje funkční filtr, to vypadá na perspektivní projekt.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Závodníček: a jinak seš zdravej?? Já jen, že tady řešíš nějakej filtr od žluťáků a vedle ve vlákně se tváříš, že sis složil závodní motor .... trochu Kolesovina, řeklo by se.......
Niko nadžanel ko kerdža
-
- Adept autoškoly
já si nesložil já to tak koupil ale stejně to tu je marné vysvětlovat někomu jako ty (bez urážky) já se pouze ptám jestli by tam šel na tu dobu jestli by plnil tu funkci nějak jak má nějaký ten mikro prach mne netrápí jen aby to nějak filtrovalo
-
- Adept autoškoly
to rozhodně jezdit nebudu jen sem chtěl vědět zda s takovýmy filtry má někdo zkušenost já vím že u nás v dílně se občas dá papírový made in china ale nevím co ten otevřenýbambus píše:Zde si vyber nejlevn2j39 je za necelé tři stovky. Bez filtru rozhodně nejezdi.
Tyhle věci máš objednané na motor 1,4?!Zavodnicek píše:já ho mám ojednaný z anglie ještě s nějakýma věcma jako vačky hlava výfuk katík volant v kůži páku ruč.brzdy v kůži dotyk rádio i se senzorama pak jinej palubní počítač a budíky z nového ceedka ty digitální a vše mi příde tak že to jen vymotuju,zacvakam a namontuju tak to bude trvat trochu déle no
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3