duvod?Arkis píše:Jenže já bych rád autoškolu dělal na něčem typu chopper
Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Protože pak na takové motorce budu jezdit?
hmm. nauc se jezdit na necem stabilnejsim - alespon pro dobu, kdy budes mi za zady mrtvou zatez. pak si zkus vlezt na chopper. ty jsou, hlavne v malych rychlostech, docela mrchy a je zbytecne si tim komplikovat zivot.
CBF 600 je oproti tomu mazlik s velmi prijemnym chovanim.
CBF 600 je oproti tomu mazlik s velmi prijemnym chovanim.
Autoforum.cz
- GeneHawkins
- Letec
Snad ti jde o řidičák, a ne naučit se jezdit na čopru, ne?Arkis píše:Protože pak na takové motorce budu jezdit?
shodou okolostojičností sem před chvílí v Rožnově viděl motoškolu - něco jako simson (velikostí, zvukem a zřejmě i objemem motoru) s dvojitýma říditkama, na tom seděla útlá, malá holčina (16-17 nebo v kolika sa dělají papíry na malorážku) a za ní instruktor - asitak 2metry a 130kilo....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Zdravím,
tak můj problém s prasklým diskem stále trvá. Máte někdo zkušenosti se svařováním? Jestli to k něčemu je nebo v žádném případě.. Můj mechanik mi to nedoporučuje, ale dávat 12k za nový se mi nechce a sehnat jeden mírně jetý je skoro nemožné.
tak můj problém s prasklým diskem stále trvá. Máte někdo zkušenosti se svařováním? Jestli to k něčemu je nebo v žádném případě.. Můj mechanik mi to nedoporučuje, ale dávat 12k za nový se mi nechce a sehnat jeden mírně jetý je skoro nemožné.
jeden zadní na starých nových 18 style 193 byla si podobně prasklý, protože je zavařený.... a na funkci rostlináře nepozoruju, že by to mělo vliv... proto sem taky ty 193 dostal tak levně... takže za mně, vařit ano, ale samozřejmě někdo, kdo to umí...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kamarád si nechával vařit bouchnutý disk o obrubník (byl tam kus vylomený, daleko větší paseka než tam máš ty) a když si to nechával spravovat, tak mu říkaly že opravují i závodní opravdu zbořený disky, který jsou na tom o hodně hůř. A když už na tom jezdí v rally, tak to asi bude cajk.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Tak to jste mi udělali obrovskou radost, teď už jenom někoho sehnat.
Mátě někdo zkušenosti případně připomínky k Škoda Fabia II RS combi 1.4 tsi? Přemýšlím o tom do budoucna jako takové rodino-sportovnějším autě. Líbí se mi, že se s tím dá jezdit za rozumnou spotřebu, ale že když pojedu sám, tak s takovým malým autem 132kW pěkně pocvičí.