BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:počkaj, až vyzkušam ty federaly, co sem dostal spolu s 18" ráfkama
taxem neodolal a nahodil ty 18" se semislikama na brambora.... krapet je zahřál asi 30km slušné jízdy a pak chvíli zaprasil.... ty woe.... pomíjím hlučnost (jako daily driver si takle hlučné gumy dokážu představit jen stěží), ale jinak.... :x :x :x :x

neskutečný grip při akcelaraci i decelaraci, v zatáčkácch velmi jisté a precizní vedení, v kolejích nijak zvlášť nervózní ..... v rychlých zatáčkách mají mez držím/nedržím oproti RE050A nebo P-zero při rychlostech o 20-30 km vyšších.... jo, opravdu dost dobrá guma - nejen pro kravení na okruhu, ale i pro přesun k a od odkruhu....

příští týden pudou dolu (bo daily car, pudou tam non RFT P-zera) a pak mám dilema..... nechat si je, až (jestli vůbec) někdy pojedu na NS nebo jiný ring nebo je pustit dál (bo .... brambor je na kravení na okruhu těžký a nemotorný - xD a m4Zlika je mi lítopp týrat....)

pokud mi někdo uděláte neodolatelnou nabídku, tak bude rozhodnuto....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Bych ještě pro sichr testnul kombinaci: federal+lsd na mazlikovi, než bych se jich zbavoval... Dřív jsem si myslel, že lepivější gumy na okresce nepotřebuju, ale prostě je to návyková věc a jak to člověk jednou zkusí, tak už o to nechce přijít.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

mno.... dík za nápad :ymhug:
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Ideální test by mohl proběhnout 16.4. v Hradci ;) .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

zrovna jsem mluvil s p. Ponertem a domlouval se na vyzvednuti nejakych pouzder. rikam mu, ze tam asi 16. budem jezdit, tak ze to spojim. on mi za 5 minut vola, ze tam na toho 16. nikoho nema, kde ze to tedy budem jezdit :D

mel bys to zamluvit ;)
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

S vama je taky domluva :) . Psal jsem že předběžně 16.4. - pro mě jsou 3 týdny ještě dost dopředu a zamluvit jsem to chtěl až tak za týden, kdyby náhodou něco neklaplo. Tož ale jestli jsi už ten jeden 100% člověk, kterýho hledám (a většinou to jseš ty ;) ), tak to klidně zabukuju.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

nech to zatim otevrene. zminoval jsem to jen protoze me to po ranu pobavilo.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
code
Autoškolák

Příspěvek od code »

d1.8t píše:Dneska jsem byl v Dieselpoweru na drobný doladění a úpravu mapování pedálu plynu. Pro teď to považuju za finální naladění, pro stávající komponenty. Plyn jsem nechal upravit na rychlejší odezvu a progresivnější nástup výkonu a je to parádní, jede to jak píchlá svině.
Co máš za motor?
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

pavproch píše:
ale: doposud sem jezdil na předpisový 0w-30 castrol SLX LL04, fčíl tam mám (poprvé) Castrol Magnatec 5w-40 a.... brambor má úplně jiný zvuk - skoro úplně vymizely kovové mechanické zvuky z motoru a navíc mu zhrubnul hlas - fčíl hraje o tóninu níže... :D
Vida, ještě dalších stotacu a naleješ do toho normalni olej :D
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

žebych do teho příště nalil seleniu? :D
Odpovědět