Onboard videa
Re: Onboard videa
Vsadím se, že všichni pak nadávali na řidiče a přitom to byla chyba té krávy, co nemá právo si říkat matka...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Děda je těžkej pohodář !!! a vůbec nic neřeší
Nikdy neříkej, že něco nejde. Vždy se totiž najde iniciativní blbec, který neví, že to nejde a udělá to!!
Ať se ti nespálí pojistka na klaksonu. Přednost dědek nedal, to je bez debat, ale proč se staráš o to, kam odbočuje?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jaky auto ma takovej klaksonek? Je to ta Fabia?
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
Neboj pojistek mám dost , a ohledně toho odbočovaní je mi úplně jedno kdo kam jede ale v tu chvíli jsem prostě už z něho nemohl proto to troubení! .M.Z. píše:Ať se ti nespálí pojistka na klaksonu. Přednost dědek nedal, to je bez debat, ale proč se staráš o to, kam odbočuje?
Přesně tak je to fabkakarelpipa píše:Jaky auto ma takovej klaksonek? Je to ta Fabia?
Nikdy neříkej, že něco nejde. Vždy se totiž najde iniciativní blbec, který neví, že to nejde a udělá to!!
Fakt jsi mu to nandal. Toto zažívám stále a prostě zpomalim, žádná část těla se mi z toho zatím nezmenšila
Já myslím, že měl dědka vybrzdit, vytáhnout z auta, zmlátit lešenářškou trubkou a ještě mu nasrat do ventilace.